Δηλώσεις Μήτρου: «Αντιλαμβάνομαι το θυμό του κόσμου. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να στηριχθούν»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας μας Μαρίνος Μήτρου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δικαιολογημένα είμαστε μπροστά στην επικαιρότητα. Κλείσαμε τις υποχρεώσεις με μία ήττα στην Πάφο. Υπάρχει δυσαρέσκεια και γκρίνια. Είναι απόλυτα δικαιολογημένες και η απογοήτευση και η στεναχώρια. Υποσχεθήκαμε διαφορετικά πράγματα, βλέπουμε αντίθετα αποτελέσματα. Μας θλίβει πρώτους εμάς, ο κόσμος έχει απόλυτα δίκαιο».

Για το τεχνικό διευθυντή: «Έγιναν κάποιες κακές εκτιμήσεις, κάποιες κακές επιλογές. Δεν δουλέψαν τα πράγματα καλά στην περίοδο προετοιμασίας. Αυτή η αστοχία καταγράφεται. Ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη. Έπρεπε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή δούλεψε σε αρκετές ομάδες, δεν εγκαταλείπουμε την ιδέα, αυτός είναι ο στόχος. Να έρθει ένας ποδοσφαιρικός διευθυντής όχι όμως άμεσα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας νέος προπονητής, έδειξε κάποια βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και στο κλίμα. Θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία και με κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο. Περιμένουμε βελτίωση στα βαθμολογικά μας δεδομένα. Είμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας».

«Είμαστε και εμείς απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας μας, δεν κοιτάζουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο κ. Μουνιόθ δουλεύει σκληρά, αφιερώνει πολλές ώρες. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στον τρόπο που θέλει να παίξει η ομάδα, όμως θα του δώσουμε τα εφόδια τον Ιανουάριο. Στο διάστημα όμως που έχουμε μπροστά μας με τους παίκτες που έχουμε, με το υλικό που έχουμε να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα. Αντιλαμβάνομαι το θυμό του κόσμου. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να στηριχθούν».

«Ο κόσμος είναι εκεί εντός και εκτός έδρας, το ένα sold out διαδέχεται το άλλο. Στηρίζουμε την ομάδα για ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση».

«Μιλήσαμε με τον προπονητή θέλει κάποια βοήθεια στην επιλογή παικτών. Θα γίνει πρόσληψη σκάουτινγκ δεν αποφασίστηκε ποιος, σημασία έχει όποιος αναλάβει να βοηθήσει τον προπονητή σε αυτό τον τομέα. Ο τελευταίος λόγος είναι στον προπονητή και έτσι πρέπει να είναι, αυτός θα δουλέψει μαζί τους».

«Δεν ξέρω αν θα γίνουν και οι 4 μεταγραφές. Θα δούμε τις επιθυμίες του προπονητή, ό,τι μας ζητήσει οφείλουμε να το κάνουμε για να βοηθήσουμε το έργο του. Ο προπονητής μας ξέρει τις ομάδες που θα ενισχυθούμε, ξέρει τα κενά».

Για την κριτική προς τον κ. Πουλλαϊδη: «Δεν μπαίνουμε σε διάλογο με τους οργανωμένους οπαδούς. Η κριτική που υπάρχει είναι καλοδεχούμενη, δικαίως γίνεται. Κανείς δεν τα ξέρει όλα και είναι χρήσιμο να έχουμε συμβουλές και κριτική. Είναι άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα ενός ανθρώπου που έβαλε τόσα λεφτά αυτά τα χρόνια. Δεν του βγήκε το όραμα της φετινής χρονιάς. Ο ίδιος αναγνωρίζει την κριτική, το παραδέχεται, όμως τα πάντα πρέπει να έχουν ένα όριο. Ενοχλεί ο μηδενισμός και η λασπολογία, έχουν και αυτοί την καθημερινή τους πίεση. Σίγουρα δεν τα κάναμε όλα τέλεια, όμως πρέπει να βάζουμε μπροστά το καλό της ομάδας, να βοηθήσουμε την ποδοσφαιρική ομάδα».

«Δεν έχω κάτι υπόψιν μου για συναντήσεις με τον κόσμο, δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο, δεν το αποκλείω. Και ο πρόεδρος θα ήθελε να κάνει τις επαφές του».

«Ο προπονητής μας έχει γνώση του αντικειμένου, δεν έχει σημασία να συζητούμε οτιδήποτε άλλο. Είναι εδώ κάνει τη δουλειά του και εμείς πρέπει να βοηθήσουμε».

Σχέσεις εταιρείας – σωματείου: «Με το σωματείο έχουμε συνεργασία σε πολλά θέματα. Πάντα υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες όταν προσπαθείς να συνεργαστείς σωστά, η ουσία όμως είναι να τις ξεπερνάς. Είμαστε ένα στρατόπεδο, δικαιούμαστε να έχουμε διαφωνίες και καυγάδες. Στη δύσκολη κατάσταση γινόμαστε ένα για να βοηθήσουμε την ομάδα».

«Δεν πιστεύω στην τύχη, καταφέραμε να χάσουμε από αποτελέσματα που θα μας έδιναν διαφορετική συνέχεια».

«Δεν πήραμε το 100% από αρκετούς παίκτες μας είτε είναι από πέρσι, είτε ήρθαν φέτος. Μέσα από τη δουλειά του κ.Μουνιόθ και ειδικά τώρα στη διακοπή ευελπιστώ ότι θα δω καλύτερη εικόνα και ατομικά και συνολικά».

Για την αναβάθμιση του «ΠΑΠ»: «Σύντομα θα καταφέρουμε να πάμε στην τελική ευθεία για την άδεια της πολεοδομίας. Πρέπει να γίνουν βελτιωτικά έργα. Έγιναν κάποια τα τελευταία χρόνια, μπορεί να μην φαίνονται στο γυμνό μάτι. Χθες παραλάβαμε τις νέες πινακίδες, όμως το μεγάλο στοίχημα είναι η πλήρης αναβάθμιση του σταδίου. Πήραμε το πράσινο φως από τον ΚΟΑ μαζί με το «Αμμόχωστος» και το Δασάκι της Άχνας. Θα γίνει η μελέτη και στη συνέχεια τα έργα για την πλήρη αναβάθμιση των 3 αυτών σταδίων. Το κράτος έδωσε αρκετά λεφτά σε Λεμεσό και Περιστερώνα, τώρα ήρθε η σειρά μας».

«Ένας 16χρονος των ακαδημιών μας χθες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ανόρθωση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ