Στις 19:00 κόντρα στον ΑΠΟΠ

Εκτός έδρας παιχνίδι για την ανδρική μας ομάδα με ΑΠΟΠ

Με αποστολή στην Πάφο συνεχίζεται το οδοιπορικό για την ανδρική μας ομάδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League, καθώς στην πόλη της Αφροδίτης, θα αναμετρηθεί με τη γηπεδούχο ομάδα του ΑΠΟΠ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους».

Ο στόχος για την ομάδα μας, είναι να σημειώσει την πρώτη εκτός έδρας φετινή της νίκη, αλλά και δεύτερη σε σύνολο τεσσάρων αγώνων και έτσι, να επανέλθει στις νίκες, μετά από τις δυο τελευταίες ήττες, κατά τα ισάριθμα προηγούμενα της παιχνίδια.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΠ έχει δεχθεί δυο ήττες, στα ισάριθμα μέχρι τώρα φετινά του παιχνίδια (κατά την προηγούμενη αγωνιστική, είχε ρεπό) και ψάχνει τρόπο για να ανακάμψει.

Θα έχει για σύμμαχο τον παράγοντα της έδρας που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί και για όλα αυτά, υπάρχει επίγνωση στην ομάδα μας, η οποία θα ταξιδέψει στην Πάφο, πανέτοιμη για να καταφέρει να φθάσει στην πραγματοποίηση του στόχου, που είναι το κέρδος του ροζ φύλλου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι κατά το περσινό αντίστοιχο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ, η ομάδα μας είχε κερδίσει με σκορ 94-86.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ