Στήριξη στην εκστρατεία πρόληψη και ενημέρωσης…

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου στηρίζει την εκστρατεία πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην οποία είναι αφιερωμένος ο Οκτώβριος. Η 25η του μήνα δε έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Μέσω του επίσημου αερομεταφορέα μας Cyprus Airways, που αποτελεί Στρατηγικό Συνεργάτη και Υποστηρικτή της εκστρατείας, αφιερώσαμε τον αγώνα με τη Δόξα στη διάδοση του μηνύματος της φετινής καμπάνιας «Δικαίωμα στη Λήθη» και στήριξης του οργανισμού Europa Donna Κύπρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος, η Europa Donna Κύπρου, συμπληρώνει 20 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία.

Σχετικά με τη EUROPA DONNA CYPRUS:

Στη Europa Donna Κύπρου, έχουμε αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία 20 χρόνια, πως μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον προς το καλύτερο. Η φετινή μας δυναμική διεκδίκηση, με αφετηρία την Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, αφορά τη νομική κατοχύρωση του Δικαιώματος στη Λήθη.

Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ατόμου με εμπειρία καρκίνου να προχωρήσει στη ζωή του, χωρίς διακρίσεις, έχοντας πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις και χρηματοπιστωτικές διευκολύνσεις.

Το λουλούδι του λωτού, ο καρπός της «λήθης» στη μυθολογία, γίνεται το σύμβολο της εκστρατείας μας.

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας Οφείλουμε όλοι με μια φωνή να διεκδικήσουμε αυτό το δικαίωμα για όλες τις γυναίκες και άντρες με εμπειρία καρκίνου.

#WorldBreastCancerDay #breastcancermonth #anorthosisfc #CyprusAirways #EuropaDonna

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ