Νίκη επί των Youth Stars

Νίκη για τη γυναικεία μας ομάδα επί του Youth Stars

Με νικηφόρο αποτέλεσμα, που ήταν και το δεύτερο διαδοχικό, ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο, το συγκρότημα του Youth Stars, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Οι κοπέλες μας, πιάνοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση, πήραν τη νίκη με τελικό σκορ 85-50.

Από τις αρχές του αγώνα οι κοπέλες μας απέκτησαν ένα ελαφρύ προβάδισμα και με το τέλος της 1ης περιόδου, προηγήθηκαν με 22-15. Με πιο βελτιωμένη άμυνα, αλλά και με συνεχές σκοράρισμα, κυρίως από τη Hawthorne, η ομάδα μας ανέβασε την υπέρ της διαφορά και έτσι, στο τέλος του ημιχρόνου είχε προηγηθεί με 45-24.

Περίπου όμοια η εικόνα του αγώνα και κατά την 3η περίοδο, που ήθελε την ομάδα μας να εξακολουθεί να είναι καλύτερη και να ανεβάζει και άλλο την υπέρ της διαφορά και με όλα αυτά, ολοκληρώθηκε και η περίοδος αυτή, που βρήκε μπροστά τις κοπέλες μας με 70-36. Σε κάπως πιο χαλαρούς ρυθμούς κύλησε η 4η περίοδος, μιας και τα πάντα είχαν κριθεί από πριν και έτσι, η ομάδα μας έφθασε στη νίκη, κερδίζοντας με 85-50.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 45-24, 70-36, 85-50.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Hawthorne 27, Πιτσιλλίδου 6, Ράτσα 17 (3), Κωνσταντίνου 6, Σιαμπουλλή 7, Θεότη 4, Νικολάου, Ν. Ευσταθίου, Γεωργίου 15, Χρυσοστόμου, Πέτρου, Μ. Ευσταθίου 3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ