Με σεβασμό και χωρίς φόβο…

Δύσκολη αποστολή για την ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας, που στις 17:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής. Δικαίωμα εισόδου για την ομάδα μας, έχουν μόνο 30 άτομα που δηλώνονται στην ονομαστική λίστα που παραδίδεται στη θύρα εισόδου του γηπέδου.

Αναλυτικά η προαγγελία του αγώνα

Εκτός έδρας αναμέτρηση για την ανδρική μας ομάδα

Την πρώτη, αλλά και πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας, καλείται να τελέσει η ανδρική μας ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Ανόρθωση μεταβαίνει στη Λάρνακα και συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Κίτιον», όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, που είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια κατά την τελευταία 10ετία στα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας, με αρκετές ντόπιες αλλά και επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο.

Στις τάξεις της ομάδας μας επικρατεί πλήρης επίγνωση των δυσκολιών που θα την περιμένουν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά στην Ανόρθωση βλέπουν αυτό το παιχνίδι, με σεβασμό προς τον αντίπαλο και όχι με φόβο.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες, πάνε στη Λάρνακα πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας είχε ξεκινήσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα, κερδίζοντας σε εντός έδρας αναμέτρηση την Ένωση, με σκορ 65-64, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ