Κόντρα στις Youth Stars

Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας γυναικών, με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να υποδέχεται την ομάδα των Youth Stars την Κυριακή στις 13:00 στο κελιστό της 2η τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Αναλυτικά πιο κάτω  η προαγγελία της αγωνιστικής

Εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο το Youth Stars

Με εντός έδρας αναμέτρηση, συνεχίζει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα, η γυναικεία μας ομάδα, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης, υποδέχεται στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, τη νεοσύστατη ομάδα του Youth Stars.

Αυτό βέβαια, είναι και ένα γεγονός ιστορικής σημασίας, μιας και οι δυο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά, σε αγώνα του γυναικείου πρωταθλήματος.

Όσο δε, αφορά το παιχνίδι, ο στόχος για τις κοπέλες μας, είναι να σημειώσουν τη δεύτερη κατά σειρά νίκη τους (και συνάμα, δεύτερη για φέτος) και προσεγγίζουν το παιχνίδι, με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, κάτι που το έχει ζητήσει η υπό τη Δωρίνα Ιωαννίδου, τεχνική ηγεσία γυναικείας ομάδας της Ανόρθωσης.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας, είναι ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό στη φετινή χρονιά και μέσα από τα νικηφόρα αποτελέσματα, οι παίκτριες μας θέλουν να δέσουν σαν ομάδα, με τη ψυχολογία ανεβασμένη, κάτι που εμπνέουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα μας είχε νικήσει εκτός έδρας τον Κεραυνό με 86-36

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ