Επιβλητικό πέρασμα από τον Στρόβολο

Την πρώτη της νίκης στο πρωτάθλημα πέτυχε η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω το ρεπορτάζ αγώνα που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα

Πρώτη νίκη για τη γυναικεία μας ομάδα !

Στην πρώτη φετινή της νίκη, έφθασε η γυναικεία μας ομάδα, η οποία στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», νίκησε το συγκρότημα του Κεραυνού με σκορ 86-36.

Όπως δείχνει και η τελική διαφορά, η ομάδα μας έφθασε σε μιαν άνετη επικράτηση, απέναντι στη νεανική ομάδα με την οποία κατήλθε στο φετινό πρωτάθλημα ο Κεραυνός, κάτι βέβαια, που ως ένα σημαντικό βαθμό, συμβαίνει και με τη δική μας.

Οι κοπέλες μας, δημιούργησαν από τα αρχικά χρονικά σημεία, μιαν αισθητή υπέρ τους

διαφορά, κάτι που τις βοήθησε να φθάσουν με άνεση, όπως προαναφέραμε, στην τελική επικράτηση. Στο τέλος της 1ης περιόδου, το σκορ ήταν 29-6 και ενώ με το τέλος του ημιχρόνου, η Ανόρθωση προηγήθηκε με 48-20.

Οι κοπέλες μας, ανέβασαν και πάλι στροφές κατά την 3η περίοδο, με το 82-28 να είναι το σκορ, με το οποίο ολοκληρώθηκε το κομμάτι αυτό της αναμέτρησης, ενώ η τελευταία περίοδος, είχε διαδικαστική μορφή, με την ομάδα μας να σφραγίζει το ροζ φύλλο αγώνος, με το τελικό σκορ να είναι 86-36.

Δεκάλεπτα: 6-29, 20-48, 28-82, 36-86.

Οι συμμετοχές και οι πόντοι της Ανόρθωσης: Θεότη 2, Hawthorne 23, Πιτσιλλίδου 8 (2), Νικολάου, Ν. Ευσταθίου 10 (2), Ράτσα 14 (2), Γεωργίου 9, Χρυσοστόμου 6 (2), Κωνσταντίνου 2, Σιαμπουλλή 4, Πέτρου 2, Μ. Ευσταθίου 6 (2).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ