«Δεν θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Μεταξύ άλλων ο Χριστοφόρου αναφέρθηκε στη νίκη-πρόκριση επί της ΠΑΕΕΚ αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανάφερε

Για την πρόκριση επί της ΠΑΕΕΚ: «Ήταν μία καλή εμφάνιση της ομάδας μας. Άργησε ίσως στο πρώτο μέρος να βρει το γκολ, αλλά όταν συνέβει, το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του, σε ένα παιχνίδι που πάντα κρύβει κινδύνους».

Για το χατ τρικ του Φερέιρα: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής πετυχαίνει χατ τρικ, δικαιωματικά του ανήκει η μπάλα του αγώνα. Δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια, μπήκε όμως χθες και ήταν πολύ καλός. Οι ποδοσφαιριστές που συνεισφέρουν με γκολ, ανεβαίνει η ψυχολογία τους».

Για τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες χθες: «Είναι πολλά τα παιδιά που πήραν την ευκαιρία χθες. Έχει σημασία γιατί ο προπονητής μπόρεσε να τους αξιολογήσει. Θεωρώ πως κρίνοντας την εικόνα, πρέπει το πρόσημο να ήταν θετικό».

Τι έχει αλλάξει ο νέος προπονητής: «Μερικές εβδομάδες είναι εδώ ο κος Μουνιόθ, δεν θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα. Σιγά-σιγά προσπαθεί να το κάνει. Αντιλαμβάνεστε όμως πως είμαστε εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν και χρειάζονται οι βαθμοί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και σταδιακά να υπάρχει βελτίωση στα κομμάτια που θέλει ο προπονητής».

Για το γεγονός πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσφέρει ακόμα: «Είναι νωρίς να κρίνουμε την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών, ειδικά κάποιων που γνωρίζουμε την αξία τους. Δεν θα κρύψουμε πως σε απόδοση μας στέρησαν βαθμούς, όμως βλέπουμε πως σιγά-σιγά ανεβάζουν απόδοση και γίνονται καλύτεροι».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Παραδοσιακό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου, που αν προσθέσεις τα τρόπαια των δύο ομάδων, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος των δύο ομάδων. Θα πάμε στο ΓΣΠ για να χτυπήσουμε τον αγώνα, που είναι κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι με την Ομόνοια, αφού οποιαδήποτε ανάλυση έχει γίνει μέχρι σήμερα, δεν θα ισχύει, αφού έχει αλλάξει ο προπονητής».

Για τα αγωνιστικά: «Είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα και έμειναν εκτός με την ΠΑΕΕΚ, όμως πέρα του Αμπαρτζουμιάν και του Εμπραλίτζε, οι υπόλοιποι έχουν πιθανότητες να προλάβουν, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε ποιοι θα προλάβουν το ντέρμπι».

Για τα εισιτήρια: «Η ζήτηση που υπάρχει δείχνει πως πάμε για εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων. Ξεκίνησε η προπώληση από σήμερα το πρωί. Η πρώτη φάση ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί και αν μείνουν εισιτήρια θα ελευθερωθεί η προπώληση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ