Αντίδραση Παν.Συ.Φι: «Αν δεν κάνατε τοποθέτηση δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε…»

Σε ανάρτηση αντίδραση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι μετά και τη σημερινή τοποθέτηση από πλευράς Δ.Σ.

Αναλυτικά πιο κάτω

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να τον κερδίσετε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Αφού σας αρέσουν οι αριθμοί θα σας πούμε και εμείς μερικούς και σημειώστε τους.

Έξι παιχνίδια 30,000 εισιτήρια, τρία εντός έδρας παιχνίδια (το ένα Παρασκευή και ένα Δευτέρα) σχεδόν κατάμεστα, τρία εκτός έδρας παιχνίδια sold out. Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια σκοράραμε 1 αυτογκόλ! Χάσαμε 3 αγώνες από κάκιστους αντιπάλους, δεν κερδίσαμε ακόμα ένα με τον αντίπαλο να αγωνίζεται με 10 παίχτες στο ΠΑΠ.

Όσο μιλάτε τόσο εκτίθεστε. Εμείς τα είπαμε από την αρχή. Τέρμα τα «όποιος ενδιαφέρεται, ΤΕΡΜΑ οι προϋποθέσεις σας». Αν δεν γίνει ότι πρέπει τους κανόνες ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ της Ανόρθωσης, η μόνη αυθεντική δύναμη!

Το μόνο που δεν συνάδει με την Ιστορία μας είναι η πορεία των χρόνων διαχείρισης σας. Το μόνο που δημιουργεί αρνητική δημοσιότητα γύρω από την ομάδα είναι οι αποτυχημένες ενέργειες σας. Αν δεν κάνατε τοποθέτηση δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε. Αλλά η ασέβεια έχει ξεπεράσει τα όρια της.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που πάνε θύματα αυτής της κωμικοτραγικής κατάστασης. Υποσχόμαστε να προστατεύσουμε το κόσμο μας από αχρείαστες θυσίες. Είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε όταν θα το φέρει η ώρα, όταν κάποιοι θα θελήσουν διαπραγματεύσεις που δεν θα επιτρέψουμε. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ανήκει και θα ανήκει στον κόσμο της και μόνο.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ