Νίκη για την ανδρική μας ομάδα στο φιλικό με τον Απόλλωνα

Με νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας, έληξε το ψεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην προσωρινή έδρα της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, την αίθουσα της β’ τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Το σκορ του αγώνα ήταν 75-69.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Βασίλης Χρυσαλάς είχε μια νέα ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης, συνομίλησε με τον εκ των βοηθών του Βασίλη Χρυσαλά, κ. Νίκο Αγγελίδη, ο οποίος μας είπε τα παρακάτω:

“Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, δουλεύουμε καθημερινά με τους αθλητές ώστε να είμαστε έτοιμοι για το απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα. Χθες παίξαμε το δεύτερο μας φιλικό, τη φορά αυτή, με την ομάδα του Απόλλωνα, είδαμε κάποια στοιχεία που βελτιώσαμε σε σχέση με το πρώτο φιλικό αλλά και στοιχεία που θέλουμε δουλειά, όπως είναι φυσιολογικό σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε. Θα συνεχίσουμε δυναμικά, όλοι μαζί το ‘μοντάρισμα’ της ομάδας με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι κατά την πρώτη αγωνιστική”.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.