Φιλικο παλαιμάχων

O Δήμος Αμμόχωστου διοργανώνει τον πρώτο φιλανθρωπικό πετοσφαιρικό αγώνα παλαίμαχων μεταξύ Ανόρθωσης – Νέας Σαλαμίνας, την Κυριακή 25/09/2022 και ώρα 17:30 στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στην Λεμεσό.

Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε και να τιμήσουμε, αυτούς (τους κόκκινους και τους μπλε) που κράτησαν την σημαία της Αμμοχώστου ψηλά στα δύσκολα χρόνια μετά την Τουρκική Εισβολή του 1974 και που έδωσαν νόημα και μια ικμάδα χαράς στις δύσκολες Παρασκευές του Αμμοχωστιανού πρόσφυγα μακριά από την αγαπημένη του Πόλη.

Τα αδέλφια Κόντου, ο Αντώνης Κωνσταντίνου, ο Φώτος Χατζηχαμπής, ο Γιάννης Σιαπάνης, ο Δώρος Ττουλίας, τα αδέλφια Αγγελίδη, ο Μάριος Μάντζαλος, ο Νίκος Χρίστου, ο Άρης Κεφάλας και όλοι οι υπόλοιποι πετοσφαιριστές που άφησαν εποχή, θα δώσουν ακόμα μια πετοσφαιρική παράσταση, θυμίζοντας μας ότι ‘Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ’.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και παιδιά των ακαδημιών των 2 ομάδων, καθώς και θα τιμηθούν τα κλιμάκια των ακαδημιών που τερμάτισαν στις 3 πρώτες θέσεις των παγκύπριων πετοσφαιρικών πρωταθλημάτων που συμμετείχαν.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ επί τόπου για όσους το επιθυμούν θα μπορούν να γίνονται εισφορές στα ιδρύματα: Καραισκάκειο, ΠΑΣΥΚΑΦ και Αλκίνοος Αρτεμίου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΟΠΑΠ, ο ΚΟΑ, το Υπουργείο Υγείας, η Andy’s Motors, η E.G. Gallery Estate Ltd και το Νερό Αγρός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ