Ανακοίνωση από την ομάδα μας για τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιγνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας (1/10, 20:00) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η διάθεση θα γίνει MONO διαδικτυακά, μέσω του www.anotickets.com , και με βάση τους βαθμούς επιβράβευσης της κάρτας «Blue&White» που έχουν συλλεχθεί μέχρι τις 26/9/2022.

Πως να ελέγξετε τους βαθμούς σας;

Συνδεθείτε στο www.anotickets.com με το λογαριασμό σας, επιλέξετε από το μενού την κατηγορία «Βαθμοί» και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Στον λογαριασμό σας, στην ίδια ενότητα «Βαθμοί», μπορείτε να προσθέσετε και να δείτε τους βαθμούς για όλα τα διαρκείας της οικογένειας ή τις κάρτες «Blue&White», ακολουθώντας την ίδια διαδικασία καταχώρησης στοιχείων.

Τιμές και Διάθεση Εισιτηρίων σε τρείς φάσεις.

Οι τιμές ορίστηκαν από το γηπεδούχο σωματείο σε €15 κανονικό, €10 μαθητικό και €1 παιδικό εισιτήριο. Οι οπαδοί μας θα καταλάβουν τη Βόρεια εξέδρα (Λάρνακα). Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:30 του Σαββάτου.

1η Φάση:

Τρίτη (27/9) στις 10:00π.μ. μέχρι την Τετάρτη(28/9) στις 10:00π.μ. και προτεραιότητα θα έχουν όσοι έχουν συλλέξει τουλάχιστον τους πιο κάτω βαθμούς:

(1) Κανονικό εισιτήριο, 434 βαθμοί,

(2) Μαθητικό εισιτήριο, 340 βαθμούς,

(3) Παιδικό εισιτήριο, 135 βαθμούς

2η Φάση:

Τετάρτη 28/9 στις 10:30π.μ μέχρι την Πέμπτη 29/9 στις 10:00π.μ. και προτεραιότητα θα έχουν όσοι έχουν συλλέξει τουλάχιστον τους πιο κάτω βαθμούς:

(1) Κανονικό εισιτήριο, 370 βαθμοί,

(2) Μαθητικό εισιτήριο, 280 βαθμούς,

(3) Παιδικό εισιτήριο, 120 βαθμούς

3η Φάση:

Αν απομείνουν εισιτήρια, θα διατεθούν σε ελεύθερη προπώληση από την Πέμπτη 29/9 στις 10:30π.μ μέχρι τις 12:00 του Σαββάτου.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει ελεύθερη προπώληση, ΔΕΝ θα δοθούν βαθμοί επιβράβευσης για αυτόν τον αγώνα. Εάν υπάρξει, τότε όλοι όσοι εξασφαλίσουν εισιτήριο θα πιστωθούν 20 βαθμούς.

Θεωρεία πολυτελείας

Έχουν εξασφαλισμένα τρία εισιτήρια ανά θεωρείο. Θα πρέπει να αποστείλουν email στο [email protected] το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (29/9) στις 13:00 με τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ταυτότητα και κάρτα φιλάθλου».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.