Την μεταγραφή της Καρίνα Γκάμεζ ανακοίνωσε πριν από λίγο η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Συλλόγου μας. Πρόκειται γαι 24χρόνη Μεξικανή κεντρική μπλοκέρ.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση

Έναρξη συνεργασίας με την Καρίνα Γκάμεζ

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη μονοετούς συνεργασίας με την Καρίνα Γκάμεζ (Karina Flores Gamez). Είναι ηλικίας 24 χρόνων (γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1998), έχει ύψος 1.94μ. και προορίζεται για τις θέσεις της Κεντρικού μπλοκέρ. Είναι άλλη μια επιλογή του Νίκου Γκιτζέκου και του Νίκου Κατικά, για τις θέσεις των ξένων αθλητριών στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

Η Καρίνα είναι από το Μεξικό και θεωρείται η καλύτερη κεντρική μπλοκέρ της χώρας. Σε ηλικία 18 ετών αναδείχθηκε «πολυτιμότερη» πετοσφαιρίστρια στο πρωτάθλημα στο Μεξικό, ενώ ήταν η κορυφαία κεντρική στο Κύπελλο Νότιας και Κεντρικής Αμερικής (NORCECA Challenger Cup Qualification 2022). Ως βασικός στέλεχος της εθνικής Μεξικού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικάνικο Κύπελλο 2021.

Ως επαγγελματίας πετοσφαιρίστρια αγωνίστηκε στην Αβες Πορτογαλίας (2020-21), ενώ στην περσινή περίοδο (2021-22), αγωνίστηκε στη δευτεραθλήτρια και φιναλιστ κυπελλου Ισραήλ, Χάποελ Κφαρ Σάμπα.

Η οικογένεια του γυναικείου βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει την Καρίνα Γκάμεζ και της εύχεται κάθε επιτυχία.

4 Αυγούστου 2022

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.