Στην κάμερα της CytaVision μίλησε ο Ντάρκο Μίλανιτς μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά πιο κάτω όσα ανάφερε ο Σλοβένος προπονητής 

«Είναι καλό αποτέλεσμα, είμαστε χαρούμενοι. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Σήμερα δοκίμασα κάτι που δεν είχα δοκιμάσει. Δεν παίξαμε στο ίδιο σχήμα όπως προπονηθήκαμε, περίμενα ότι θα είχαμε κάποια προβλήματα. Αλλά τη στιγμή που τα παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν πιο δυναμικά, δημιουργήσαμε, σκοράραμε κι ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την προετοιμασία: «Κάνουμε το καλύτερό μας, προσπαθούμε να δοκιμάσουμε πράγματα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, είπα ότι χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται επίσης να μάθω πώς μπορούν να ανταποκριθούν στο γήπεδο σε κάποιες διαφορετικές θέσεις».

Για τις μεταγραφές: «Κανένα σχόλιο. Απλώς επικεντρώνομαι στα παιδιά που είναι εδώ τώρα, στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε, στα φιλικά, στην πρεμιέρα και σε ό,τι ακολουθεί».

Για το ότι οι οπαδοί περιμένουν τίτλους: «Θα ανταγωνιστούμε σε κάθε ένα παιχνίδι για τη νίκη. Ακόμη και σήμερα ήταν φιλικό αλλά παλέψαμε για τη νίκη κι αυτό θα συνεχιστεί από βδομάδα σε βδομάδα, μαζί με τον κόσμο μας».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.