Όταν οι Τούρκοι πρόσφεραν «καυτές» λύκαινες στους ρεφ! (pic)

Δημοσίευμα από το GOAL για την ιστορία με τα call girls πριν τον επαναληπτικό με την Τρεπεζούντα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Πριν από 17 χρόνια, σαν σήμερα, η Ανόρθωση άντεξε στην κόλαση της Τραπεζούντας και παρά την ήττα με 1-0, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Κάτι που πολλοί θα ξέχασαν για την παραμονή εκείνου του ιστορικού αγώνα ήταν η προσπάθεια των Τούρκων να… δωροδοκήσουν τους διαιτητές της αναμέτρησης με call girls (αλλιώς συνοδοί πολυτελείας). Την ιστορία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η συντακτική ομάδα του «Φίλαθλου», του αθλητικού ενθέτου του «Φιλελευθέρου».

Αυτούσιο το ρεπορτάζ:

«Τουρκική βόμβα στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η διοίκηση της Ανόρθωσης προέβη χθες βράδυ σε διάβημα, που θα προκαλούσε σοκ στην ΟΥΕΦΑ και φυσικά θα προκαλέσει σοκ σε όλο το οικοδόμημα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κυρίως της κορωνίδας του, το Τσάμπιονς Λιγκ. Το διάβημα-καταγγελία έγινε μετά από πληροφορίες για παρασκηνιακές αθέμιτες ενέργειες ανθρώπων του συλλόγου της Τραπεζούντας, με στόχο τον επηρεασμό των διαιτητών του αποψινού αγώνα!

Ο «Φ» είναι σε θέση να αποκαλύψει ότι: ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή, έλαβε τις πληροφορίες από σοβαρές πηγές, που θέλησαν να κρατήσουν αυστηρά των ανωνυμία τους, ότι άνθρωποι που ενεργούσαν εκ μέρους της Τραπεζούντας Σπορ (δεν διευκρινίστηκε εάν είναι μέλη της διοίκησης ή εξωδιοικητικοί παράγοντες ή γενικώς υποστηρικτές της τούρκικης ομάδας), θα επιχειρούσαν να επηρεάσουν ψες τους Αυστριακούς διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης, προσφέροντας τους για «παρέα» καλλίγραμμα και «εκρηκτικά» κορίτσια!

Επιλέξει, οι πηγές που ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, έκαναν λόγο για περιστασιακά το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Με άλλα λόγια είναι «call girls» πολυτελείας και «υψηλών προδιαγραφών», ικανά να κολάσουν και… άγιο.

Ο κ. Παντελή, ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη, και τρεις παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ, οι οποίοι βρίσκονται στην Τραπεζούντα και είναι επιφορτισμένοι αντίστοιχα, για να εποπτεύουν την ασφάλεια, τον αγώνα και φυσικά τη διαιτησία. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Κύπρου έθεσε στη διαθεση των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ όλες τις πληροφορίες που περιήλθαν εις γνώσιν του και παρακάλεσε όπως τις διερευνήσουν.

Να σημειώσουμε ότι διαιτητές του αγώνα είναι οι Αυστριακοί: Γκέραλντ Λέχνερ (πρώτος διαιτητής), Ράιμουντ Μπουν, Αντρέας Λάμπερτ (βοηθοί), Μάνφρεντ Κράσνιτσερ (τέταρτος διαιτητής).

Πριν από μερικά χρόνια, ο αρχισυντάκτης του «Goal News», Ιάκωβος Κακουρής… ανέσυρε το εξώφυλλο από το αρχείο του, σημειώνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο Facebook: «Η πληροφορία ήταν του Γαβριηλίδη, η διερεύνηση της ήταν πολύ δύσκολη λόγω και της απόστασης (ο Ανδρέας Παντελή επέμενε: “Όχι να γράψεις τίποτα!”), αλλά την επόμενη μέρα και μετά το σχετικό εξώφυλλο και την αναμετάδοση της είδησης από το Πρακτορείο Reuters, επιβεβαιώθηκε και από την ΟΥΕΦΑ! Μέσα στην παραζάλη της πρόκρισης η ιστορία «χάθηκε». Και μείναμε με την απορία αν επεράσαν καλά οι διαιτητές…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ