«Ο Λάζαρος μου άνοιξε το σπίτι του σε μία δύσκολη στιγμή μου και αυτό δεν το ξεχνάω»

Συνέντευξη στο SPORT24 παραχώρησε ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη στήριξη που είχε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σε μία δύσκολη φάση της καριέρας του.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Τελικά, με τη βοήθεια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Σεμπάστιαν Λέτο, κατάφερα να επιστρέψω δυνατός. Συγκεκριμένα, μου συνέστησαν έναν Έλληνα γιατρό, τον κ. Άκη Τσαπράλη, ο οποίος εργαζόταν σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με το Προπονητικό Κέντρο της Μπολόνια.

Μίλησα, λοιπόν, μαζί του, μου είπε ότι είχε αντιμετωπίσει παρόμοιους τραυματισμούς, έχει τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης και μπορεί να με βοηθήσει. Ήταν Απρίλιος, είχα φύγει από τη Βερόνα, καθώς το συμβόλαιό μου με την Κιέβο έληγε το καλοκαίρι και δεν υπήρχε περίπτωση να το ανανεώσουν εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού.

Ο χρόνος αποκατάστασης ήταν τρεις μήνες, ενώ θα άρχιζα τον Μάιο, το οποίο σήμαινε πως θα έβρισκα οριακά ομάδα για τη νέα σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισα να μετακομίσω άμεσα στην Μπολόνια μαζί με την οικογένειά μου. Θυμάμαι πως με είχε βοηθήσει στη μετακόμιση ο συγχωρεμένος ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, ο Δημήτρης. Είχαμε πάει αυθημερόν στην Μπολόνια από τη Βερόνα και για ένα διάστημα έμεινα στο σπίτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος βοήθησε τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Μου άνοιξε το σπίτι του σε μία δύσκολη στιγμή μου και αυτό δεν το ξεχνάω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ