Match Report: Διπλό με ανατροπή και Νινγκά!

Άκρως σημαντική νίκη και ποδαρικό με το δεξί για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ που με ανατροπή επιβληθήκαμε του Ολυμπιακού με 2-1 και πήρα τους πρώτους τρεις βαθμούς.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Τα πρώτα στάδια της αναμέτρησης ξεκίνησαν με την ομάδα μας να κρατάει μπάλα ωστόσο να μην καταφέρνει να δημιουργήσει τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στο 11′ κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν κατέληξε άουτ, ενώ στο 21′ στην καλύτερη φάση μας, ο Εμπραλίτζε μετά από κλέψιμου του Ουάρντα έκανε το σουτ με τον Τσαρλς με διπλή απόκρουση να καθαρίζει τη φάση.

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία στάδια του ημίχρονο ανέβασε στροφές. Έτσι μετά από ένα κερδισμένο κόρνερ και φάση διαρκείας στα τετράγωνα μας, έφεραν το λάθος από τον Φερέιρα και τον Ντεσιρέ με σουτ να γράφει το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βελτιώθηκε αισθητά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 56′ ο Νινγκά μετά από απομάκρυνση-πάσα του Πάντσεον πρόλαβε στην έξοδο στον Τσαρλς, τσίμπησε την μπάλα και έγραψε το 1-1.

Το τελικό 1-2 δημιουργήθηκε στην αντεπίθεση, συγκεκριμένα ο Κορρέια τροφοδότησε τον Ουάρντα που ελίχθηκε, έδωσε την μπάλα στον Νινγκά που αμαρκάριστος κεραυνοβόλησε τον Τσαρλς γράφοντας το 1-2 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι:Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια, Εμπραλίντζε(Αντωνίου 99′), Φερέιρα (Γουαρίς 67′), Αμπαρτζουμιάν, Νινγκά, Πάντσεον (Σάπο 88′), Κορρέα, Ουάρντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ