Match Report: Δίχως γκολ και τρία δοκάρια

Στην ισοπαλία δίχως τέρματα έληξε το πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους απέναντι στη Δόξα. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έφτιαξε φάσεις, βρήκε τρία δοκάρια ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ 

Πρώτη καλή στιγμή μόλις στο έκτο λεπτό, όταν ο Ουάρντα έστρωσε την μπάλα στον Νιγνκά, με το σουτ όμως του επιθετικού από το Τσαντ να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, κρατούσε μπάλα, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία του Σισκόφσκι.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όμως, οι ποδοσφαιριστές μας σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια. Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 42′ ο Νινγκά από πλάγια σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σισκόφσκι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εφτά αλλαγές για την ομάδα μας.

Παρούτης και Λάζαρος ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, όμως το σουτ και η κεφαλιά του πρώτου στο 57′ και 62′ κατέληξαν άουτ, όπως επίσης και το σουτ του Λάζαρου  στο 65′

Κορυφαία στιγμή στο 80′ όταν μετά από κάθετη του Ουάρντα, ο Ιωάννου με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Αγωνίστηκαν οι: Λόρια, Παισίνιο (46′ Χαρογιάν), Κορρέια (46′ Αντωνιάδης), Κορρέα, Αντωνίου (46′ Χατζημιτσής), Πάντσεον (46′ Χρυσοστόμου), Αρτυματάς (46′ Σάμπο), Ουάρντα (90′ Αργυρού), Χριστοδουλόπουλος (90′ Κατσαντώνης), Νινγκά (46′ Παρουτης), Φερρέϊρα (46′ Ιωάννου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ