Φωνάζει η ομάδα

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκεται πολύ κοντά, έχουν ξεχωρίσει και αρέσει αρκετά νέα στοιχεία στην Ανόρθωση που θέλουν να φτιάξουν Νεόφυτος Λάρκου και Ντάρκο Μίλανιτς.

Υπάρχουν παράλληλα εντοπιστεί και αδυναμίες που για να καλυφθούν θα πρέπει να τρέξουν αμφότεροι ώστε να προλάβουν να ενισχύσουν την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Και όχι απλά αυτοί που θα κληθούν να διορθώσουν την μέχρι τώρα εικόνα να είναι στο ρόστερ της ομάδας, αλλά στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό να μπορούν να κτυπήσουν θέση στην έντεκαδα.

Αδυναμίες στην τελική πάσα και το σωστό τελείωμα της φάσης είναι αυτά που η ομάδα φωνάζει ότι πρέπει να διορθωθούν. Διότι ενώ η ομάδα αναπτύσσεται ορθολογικά εντούτοις στερείται της ολοκλήρωσης της επιθετικής ενέργειας. Αυτό άλλωστε καταμαρτυρεί το μολις 1 γκολ στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.

Σε μία νεοσύστατη ομάδα όπως η Ανόρθωση που καίγεται για διάκριση, το κλειδί είναι ο ενθουσιασμός, οι επιτυχίες και το δυνατό ξεκίνημα. Ένα τέτοιο ξεκίνημα θα προσδώσει την απαιτούμενη δυναμική στην ομάδα για να διεκδικήσει τους στόχους της σε άλλο ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα.

Για αυτό καλούνται οι Λάρκου και Μιλανιτς να προβούν «χθες» στις δέουσες ενέργειες ώστε να μην στραβώσει από την αρχή η όλη προσπάθεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ