Ο Μανού Γκαρσία, ο οποίος αποχώρησε από τον Άρη, με ανάρτηση του στα ΜΚΔ αναφέρεται στην έδρα της ομάδας μας, κάνοντας λόγο πως το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ένα από τα γήπεδα με την καλύτερη ατμόσφαιρα.

Ο 36χρονος έγραψε: «Αντώνης Παπαδόπουλος. Το γήπεδο της Ανόρθωσης, ομάδας από την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου. Μετά την εισβολή, συνέχισε να παίζει ως προσφυγική ομάδα σε διάφορα γήπεδα της Κύπρου μέχρι να φτάσει στη σημερινή της έδρα, στη Λάρνακα. Ένα από τα γήπεδα με την καλύτερη ατμόσφαιρα στη χώρα».

Η ομάδα μας δεν άφησε ασχολίαστο το… ποστάρισμα του Ισπανού: «Ευχαριστούμε Μανού που μελέτησες την ιστορία της Αμμοχώστου. Εξαιρετικός παίκτης, σπουδαία προσωπικότητα», ήταν η απάντηση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.