Αυτό είναι το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή / Οι επιλογές σε όλες τις θέσεις και οι ανάγκες για μεταγραφές

Σε μεγάλο βαθμό έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας, αν και απομένουν κάποιες πολύ σημαντικές μεταγραφές που πρέπει να γίνουν.

Η μία αφορά τον επιτελικό χαφ και η άλλη τον κεντρικό επιθετικό, ενώ αν αποχωρήσουν από το ρόστερ Πόποβιτς και Βερχόβετς, τότε θα έχουμε ακόμα μία θέση ανοιχτή.

Σε ότι αφορά το ρόστερ αυτή τη στιγμή, πάμε να δούμε πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα.

Τερματοφύλακες

Λόρια, Μιχαήλ, Παπαδόπουλος

Κεντρικοί αμυντικοί

Χαρογιάν, Μπαισίνιο, Κορέα, Αντωνιάδης

Αριστερά μπακ

Κορέια, Κίκο

Δεξιά μπακ

Αμπαρτζουμιάν, Αντωνίου

Αμυντικά χαφ

Αρτυματάς

Κεντρικά χαφ

Πάντσεον, Σάμπο, Ιωάννου, Χρυσοστόμου

Ακραίοι επιθετικοί

Ουάρντα, Νινγκά, Φερέιρα, Εμπραλίτζε, Λάζαρος, Χριστοφή

Κεντρικοί επιθετικοί

Ράντονιτς

Δεν έχουμε υπολογίσει τους μικρούς που βρίσκονται στην προετοιμασία καθώς θα ξεκαθαρίσει αργότερα ποιοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα σε επίσημα παιγνίδια.

Βλέπουμε μεταξύ άλλων ότι πέραν του Κωστάκη Αρτυματά, δεν υπάρχει άλλο καθαρό εξάρι στην ομάδα αλλά είναι μία θέση που έχει αγωνιστεί ο Σαμπό ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μιχάλη Ιωάννου εκεί.

Ακόμα μία παρατήρηση είναι ότι ο Νινγκά μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης όπως τον είδαμε στα δύο φιλικά στην Πολωνία, εκεί που δεν υπήρχε όμως κάποιος άλλος κεντρικός επιθετικός.

Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται ότι υπάρχει η ανάγκη σίγουρα για επιτελικό χαφ και επιθετικό κορυφής ενώ αν αποχωρήσουν οι Σλοβένοι, θα μένει ακόμα μία θέση ανοιχτή για μεταγραφή αν χρειαστεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ