Τα χορηγικό πρόγραμμα αξιών της πετόσφαιρας γυναικών

Τα χορηγικά προγράμματα αξιών που διαθέτει παρουσίασε η ομάδα γυναικείας πετόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τις επιχειρηματικές προοπτικές που διανοίγονται από το νέο Χορηγικό Πρόγραμμα Αξιών του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με την παρουσίαση του Χορηγικού Προγράμματος Αξιών του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, ο Σύλλογος μας αναπτύσσει νέα εποχή της αθλητικής χορηγίας, αξιοποιώντας σύγχρονα μοντέλα αξιοποίησης της χορηγικής επένδυσης. Σας προσκαλούμε στη δυναμική μίας πανίσχυρης αθλητικής αξίας που συμπλήρωσε 111 χρόνια ζωής. Σε ένα δημοφιλή σύλλογο, στην οικογένεια χιλιάδων Ελληνοκυπρίων με αξίες και ιδανικά που έχουν στραμμένη την πυξίδα τους στην κατεχόμενη πόλη μας, την Αμμόχωστο, την κατεχόμενη επαρχία Αμμοχώστου και σε ολόκληρη την Κύπρο. Στην ομάδα των κορυφαίων εταιριών, των Επίσημων Αθλητικών Χορηγών του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Επιζητούμε τη στήριξη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στο πλαίσιο μίας αμφίδρομης συνεργασίας. Οι χορηγοί και υποστηρικτές μας είναι πρωτίστως φίλοι μας, συνεργάτες μας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και να διαφημιστούν πρωτοποριακά και πολυεπίπεδα.

Τα πακέτα χορηγιών είναι πλήρως δυναμικά παρέχοντας ένα ευρύ πεδίο διαφημιστικού χώρου και ποικιλόμορφης προβολής με προωθητικές ενέργειες. Οι χορηγίες μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε δομή και αν επιθυμεί η εταιρεία. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα παρουσίας, προβολής και διαφήμισης στο Σωτήρειο Αθλητικό της Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ), στους εντός έδρας αγώνες τόσο της Γυναικείας Πετοσφαιρικής Ομάδας αλλά και της Ομάδας Χειροσφαίρισης Ανδρών στις εγχώριες διοργανώσεις, αρκετοί από τους οποίους καλύπτονται ζωντανά από την τηλεόραση από τηλεοπτικές πλατφόρμες καθώς και τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Ομάδας Χειροσφαίρισης που είναι όλοι τηλεοπτικοί.

Το Χορηγικό Πρόγραμμα Αξιών του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου περιλαμβάνει τις ενότητες – πακέτα που αναφέρονται στον πιό κάτω σύνδεσμο.

Πληροφορίες:
📞22660766
⌨️[email protected]

Εδώ η σχετική παρουσίαση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ