Στο τεχνικό επιτελείο Κατικάς και Παρασχίδης

Οι Ελλαδίτες Νίκος Κατικάς και Ιωάννης Παρασχίδης είναι τα δύο νέα μέλη της προπονητικής ομάδας της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Όπως είναι γνωστό, επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία για τη νέα περίοδο θα είναι ο Νίκος Γκιτζέκος.

Ο Νίκος Κατικάς έρχεται στην Κύπρο ως νταμπλούχος Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν βοηθός προπονητής και στατιστικολόγος με την ομάδα των «τριφυλλοφόρων» που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Στο παρελθόν δούλεψε στον Άρη Θεσσαλονίκης, τη ΜΕΝΤ, τον Α.Ο. Θήρας και τον Πανναξιακό. Ο Νίκος Κατικάς θα είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Νίκου Γκιτζέκου στη γυναικεία ομάδα, ενώ θα είναι προπονητής και στην ομάδα Κορασίδων – Νεανίδων.

Ο Ιωάννης Παρασχίδης θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης των πετοσφαιριστριών της «Κυρίας». Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές φυσικής κατάστασης στο χώρο του βόλεϊ. Είναι εν ενεργεία γυμναστής και βοηθός προπονητής στη δευτεραθλήτρια Γερμανίας Πότσνταμ, η οποία θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επίσης και στην Εθνική Ρουμανίας. Στο παρελθόν διετέλεσε γυμναστής και β’ προπονητής στην Εθνική Ελλάδας και στην γερμανική Στουτγάρδη.

Ολόκληρη η προπονητική ομάδα της Ανόρθωσης ήρθε τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο και είχε συναντήσεις με την Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών, στις οποίες αναλύθηκε το πλάνο για τη νέα περίοδο, ενώ έγινε ενημέρωση και για τον σχεδιασμό της ομάδας. Επίσης, οι Νίκος Γκιτζέκος, Νίκος Κατικάς και Ιωάννης Παρασχίδης είχαν συναντήσεις με όλες τις πετοσφαιριστρίες, την κάθε μία ξεχωριστά, κατά τις οποίες παρουσιάστηκε η φιλοσοφία και ο τρόπος δουλειάς τους για τη νέα περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ