Πως διαμορφώθηκε το ρόστερ μέχρι τώρα, οι ελεύθερες θέσεις και που πάμε για ενίσχυση

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας με κάποιες κινήσεις να απομένουν για να κλείσει το ρόστερ ή τουλάχιστον το μεγάλο μέρος αυτού.

Αν εξαιρέσουμε τους Πόποβιτς και Βερχόβετς που δεν υπολογίζονται, υπάρχουν άλλες τρεις θέσεις κενές στον κατάλογο Α’ για ενίσχυση.

Αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα με τον κατάλογο Α’ είναι:

Τερμαοφύλακες

Λόρια

Αμυντικοί

Αμπαρτζουμιάν, Χαρογιάν, Μπαισίνιο, Κίκο, Κορέια

Μέσοι

Πάντσεον

Επιθετικοί

Λάζαρος, Φερέιρα, Νινγκά, Ουάρντα, Εμπραλίτζε

Ο προγραμματισμός αυτή τη στιγμή λέει ότι θα έρθει ένα δεκάρι στην ομάδα, ένας κεντρικός χαφ και τουλάχιστον ένας επιθετικός κορυφής, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο επιθετικούς.

Από τη στιγμή που οι ελεύθερες θέσεις είναι τρεις, τότε δεν αποκλείεται το σενάριο μία μεταγραφή να αφορά παίκτη κάτω των 22 ετών είτε να έχουμε και άλλη αποχώρηση στη συνέχεια.

Πάντως με αυτές τις κινήσεις θα κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και περιπτώσεις παικτών κάτω των 22 ετών που θα έρθουν και για να υπάρξει μεγαλύτερο βάθος, αλλά θα είναι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να δώσουν και ποιότητα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όπως δημοσιεύθηκε το Σάββατο υπάρχουν διεργασίες για να αυξηθούν σε 17 οι ξένοι καταλόγου Α’ στο πρωτάθλημά μας. Αν συμβεί αυτό, τότε θα αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ