Νίκη στο ντέρμπι κορυφή και θέση στο winner’s bracket!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το regular season του GLL, η ομάδα LoL της Anorthosis Esports.

Anorthosis Famagusta esports vs WLGaming

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, αλλά σίγουρα ήτανε ένα ματς γοήτρου και ένδειξης δύναμης, Η Irelia του Dominant και ο Rumble του Adiss ήτανε καταλυτικά picks γι’ αυτό το παιχνίδι κερδίζοντας μέχρι και 2vs5 μάχες.

Η Ανόρθωση παρόλο που στα μέσα του παιχνιδιού έκανε ένα μεγάλο λάθος που κόντεψε να της στερήσει πολλά παραπάνω, δεν βρήκε τεράστια αντίδραση συνολικά από τη WLGaming. Έτσι με αυτή της νίκη σε συνδυασμό με την αποτυχία του Ολυμπιακού να κερδίσει τη Zerolag, κλείδωσε τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή στο Winner’s bracket των Playoffs.

Με το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής του Greek Legends Summer split 2022, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. WLG 12-2
  2. ANO 10-4
  3. GOAL 9-5
  4. TP 8-6
  5. HIVE 6-8
  6. GSMC 5-9
  7. ZRL 3-11
  8. RFS 3-11

Στις 18 αυτού του μηνά, τα Playoffs θα αρχίσουν με το παιχνίδι WLGaming vs Anorthosis Famagusta esports, με τη νικήτρια να παίρνει κατευθείαν το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Greek Legends αλλά και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EU Masters. Τη δεύτερη μέρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι Team Phantasma vs Gaming Olympiacos Alimou, μια νίκη που θέλουν και οι δύο ομάδες για να συνεχίσουν τη πορεία τους στα Playoffs και τη διεκδίκηση για συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του Summer split.

Πηγή: sport24.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ