Μέσα στο πλαίσιο του πολύ δύσκολου εγχειρήματος σχεδιασμού, που επιχειρεί η ανδρική ομάδα μας, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ικανή, όσο και πανέτοιμη, για να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ήδη έχει ενισχυθεί με κάποιους παίκτες από τη ντόπια αγορά.

Ένας από αυτούς, είναι ο Ραφαήλ Ελευθερίου. Ένας αρκετά αξιόλογος παίκτης, που αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην όλη προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γεννημένος στις 16/08/1994, ο Ραφαήλ, όσον αφορά τη μέχρι τώρα καριέρα του στην 1η κατηγορία, έχει αγωνισθεί σε Κεραυνό και Απόλλωνα και χάριν στην αγωνιστική του αξία, έχει πάρει και το χρίσμα του διεθνή.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, καλωσορίζει με τη δική του σειρά, τον Ραφαήλ στις τάξεις της Ανόρθωσης και ο δικός του τρόπος καλωσορίσματος, είναι η παρακάτω συνέντευξη που μας παραχώρησε, η πρώτη του, από την ημέρα που υπέγραψε στην ομάδα μας.

-Ραφαήλ, τι είναι αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση, να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ομάδα μας;
«Μέσα από την καλαθοσφαιρική μου καριέρα πάντα αναζητούσα στις ομάδες που αποφάσιζα να αγωνιστώ να υπάρχει ένα υγιές και οικογενειακό περιβάλλον έτσι ώστε να μπορούμε και οι 2 πλευρές να ανταποκρίνονται ισάξια. Φαίνεται πως η Ανόρθωση το παρέχει στο 100%».

-Πες μας λίγα λόγια, για τις πρώτες σου εντυπώσεις, ερχόμενος στο περιβάλλον της Ανόρθωσης:
«Οι εντυπώσεις, ερχόμενος στην Ανόρθωση ήταν το επαγγελματικό και σωστά δομημένο κλίμα όπου το διατρέχουν όλα τα τμήματα, από τις ακαδημίες μέχρι την Ανδρική Ομάδα».

-Τι να περιμένει από εσένα, η οικογένεια της νέας σου ομάδας;
«Πρώτος μου στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα ομαδικό κλίμα οι παίχτες και μετέπειτα σαν Ραφαήλ να προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να φτάσει η ομάδα στους στόχους της».

-Πες μας λίγα λόγια, σχετικά με τα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά:
«Δύσκολο ένας παίχτης να εκφραστεί για τα προσωπικά του χαρακτηριστικά ευθέως αλλά με το πέρασμα της καριέρας μου από τις ομάδες αυτό που αναγνωρίζω στον εαυτό μου αλλά και αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι η ομαδικότητα, η μαχητικότητα η αντίληψη και ένας παίχτης all around».

-Τέλος, για να σε γνωρίσει καλύτερα η νέα σου ομάδα, πες μας με λίγα λόγια, για τη μέχρι τώρα καριέρα σου:
«Η καλαθοσφαιρική μου καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία τον 9 χρονών στις ακαδημίες της ΑΕΛ Λεμεσού όπου μετά από σχεδόν 5 χρόνια μου δόθηκε ακαδημαϊκή και μπασκετική υποτροφία στη Σχολή Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ θέλω να σημειώσω πως είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς καταξιωμένους προπονητές του Ελληνικού μπάσκετ όπου ανάπτυξα και εξέλιξα τις μπασκετικές μου ικανότητες με στόχο το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα το NCAA όπου έφτασα εκεί σε ηλικία 20 χρονών.

Στην Αμερική αγωνίστηκα για 4 χρόνια στο Fresno Pacific University και ταυτόχρονα απέκτησα το πτυχίο της Κινησιολογία το οποίο το ασκώ στην Κύπρο. Μετέπειτα αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Κύπρο όπου η ομάδες ήταν ο Κεραυνός Στροβόλου και Απόλλωνα Λεμεσού».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.