Δήλωση Λάζαρου: «Και οι 4 ήταν κόκκινες, το ξέρουν καλά όλοι…»

Συνέντευξη στο PROTATHLIMA παραχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ και τις τέσσερεις κόκκινες, λέγοντας:

«Ναι αλλά αρχές του Απρίλη είχαν έρθει δύο νίκες απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αυτό το κομμάτι το βάζω σε όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε από τον Δεκέμβρη μέχρι και τον Απρίλη που για μας όλα τα παιγνίδια ήταν ντέρμπι. Όλα, όλα τα παιγνίδια ήταν ντέρμπι. Και νομίζω ότι ένα άλλο παιγνίδι που έκανε κακό στην ψυχολογία μας ήταν το παιγνίδι κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή όταν ο αντίπαλος δέχθηκε τις τέσσερεις κόκκινες κάρτες και εμείς παίζαμε εκείνο το κλωτσοσκούφι, απογοητεύσαμε τους ίδιούς μας τους εαυτούς.

Εσύ σαν ποδοσφαιριστής, έστω και αντίπαλος, θεωρείς υπερβολικό το βαθμό αντίδρασής από πλευράς ΑΠΟΕΛ για τα όσα έγιναν σε εκείνο το παιγνίδι;

Και οι τέσσερεις ήταν κόκκινες. Το ξέρουν καλά όλοι. Καμία αντίδραση δεν θεωρώ υπερβολική στο ποδόσφαιρο. Γιατί όλες έχουν τον σκοπό τους.

Είσαι στα γήπεδα τόσα χρόνια. Έζησες ποτέ ξανά κάτι τέτοιο;

Δεν είναι σωστό να μιλάμε για τον αντίπαλο, αλλά έπεσε νομίζω ο αντίπαλος μέσα σε μία παγίδα που δεν έπρεπε να πέσει. Πιστεύω ότι ήξεραν ότι σαν ομάδα ήμασταν ανώτεροι, φάνηκε και από τα μεταξύ μας αποτελέσματα όλο τον χρόνο. Παρόλα αυτά βλέπεις ότι τερμάτισαν και πάνω μας, είναι το οξύμωρο και αυτό που είπα ότι το πρωτάθλημα της Κύπρου είναι ανταγωνιστικό. Όπως είπα όμως, πιστεύω ότι έπεσαν μέσα σε μία παγίδα και δεν διαχειρίστηκαν σωστά αυτό που ένιωθαν για μας, ότι εμείς είμαστε ανώτερη ομάδα. Δεν ήταν λογικό αυτό που έγινε με τις τέσσερεις κόκκινες κάρτες. Και με ποια έννοια το λέω; Η προσέγγιση που είχε ο αντίπαλος σε εκείνο το παιγνίδι. Τώρα τι άλλο να πω, δεν ξέρω πραγματικά. Άλλωστε έτσι όπως πήγε το παιγνίδι, βγήκαμε και εμείς χαμένοι. Βγήκαμε και εμείς χαμένοι από τον τρόπο που δεν εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική υπεροχή που είχαμε στο παιγνίδι. Τώρα που το λες, νομίζω από εκείνο το παιγνίδι και μετά αρχίσανε τα θέματά μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ