Δηλώσεις από Πορτογαλία: «Διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά / Επέλεξε Κύπρο στην καλύτερη φάση της καριέρας του»

Ρεπορτάζ από το SPORT-FM για τον Μάρκο Μπαϊσίνιο.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Marco Baixinho είναι ένας από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης για την αμυντική γραμμή, εκεί όπου η ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο εμφάνισε σημαντικά ζητήματα, τα οποία όλοι στο οικοδόμημα ευελπιστούν πως θα λυθούν.

Ο πολύπειρος σέντερ μπακ βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», βγαίνοντας για πρώτη φορά εκτός των συνόρων της χώρας του, με την πρόκληση να είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εκείνον, αλλά και για όσους πίστεψαν στις ικανότητες του.

Ο πρώην άσος της Πάσος Φερέιρα, πορεύεται στους «κυανόλευκους» μαζί με τον Έλντερ Φερέιρα, δύο Πορτογάλοι που έχουν σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Η ιστοσελίδα μας, θέλοντας να προσφέρει περισσότερη γνώση στους αναγνώστες της, ήρθε σε επικοινωνία με τον αξιόλογο δημοσιογράφο της «Zero-Zero», Luis Rocha Rodrigues, ο οποίος «στάθηκε» κυρίως στον Βaixinho, αλλά και στον Ferreira.

Αναλυτικά όσα σημείωσε για τον ποδοσφαιριστή που μετρά 133 συμμετοχές στη «Liga Portugal»:«Ο Μάρκο είναι ένας αμυντικός με ενδιαφέρουσα σωματοδομή. Είναι ψηλός, παίζει καλά με το κεφάλι και έχει την ικανότητα να προβλέπει σωστά μέσα στο παιχνίδι. Το παικτικό επίπεδο που έδειξε στην Πάσος Φερέιρα ήταν εξαιρετικό, ίσως το καλύτερο στην έως τώρα πορεία του.

Ο «Bai» δεν ήταν πάντα η πρώτη επιλογή του προπονητή, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι άρεσε στους προπονητές, διότι τον επέλεγαν στις κρίσιμες στιγμές. Διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά, άλλωστε υπήρξε ένας εκ των αρχηγών στην πρώην ομάδα του».

Για την Ανόρθωση: «Επέλεξε την Κύπρο στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Διαθέτει εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ