«Υποψήφιος για Ανόρθωση ο Βούκοβιτς»

Σενάρια από την Πολωνία εμπλέκουν την ομάδα μας με τον Αλεξάντερ Βούκοβιτς, πρώην προπονητή της Λέγκια Βαρσοβίας. Σύμφωνα με το meczyki.pl ο Βούκοβιτς αποτελεί ένα από τους υποψήφιους που προκρίθηκαν στην τελική λίστα του Λάρκου.

Ο Βούκοβιτς είναι 42 χρονών, ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Λέγκια αλλά και βοηθός της ομάδας ενώ από το 2019 ανέλαβε πρώοτς προπνητής μέχρι το Σεπτέμβριο του 2020 για να επιστρέψει στον πάγκο της Λέγκιας τον Δεκέμβριο του 2021.

Συγεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει αρχικα:« Ο Αλεξάντερ Βούκοβιτς μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους σύντομα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο πρώην προπονητής της Λέγκια δελεάζεται από άλλη ομάδα – αυτή τη φορά η πρόταση έγινε από τους Κύπριους».

«Τώρα, ο 42χρονος είναι στο στόχαστρο άλλης ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σέρβος είναι σοβαρός υποψήφιος για την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Η κυπριακή ομάδα στο προηγούμενο πρωτάθλημα πήρε την πέμπτη θέση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έφυγε από την ομάδα τον Ιούνιο μετά που ο στόχος της ομάδας δεν επετεύχθη. Η Ανόρθωση δεν κέρδισε κανένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια κι έπεσε από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούσαν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ