Τσούκκας: «Σημείωσα εγώ το γκολ, δεν ήταν αυτογκόλ»

Με την παλιά δόξα της ομάδας μας, τον Νεόφυτο Τσούκκα,  επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας. Ο λόγος που μιλήσαμε με τον άλλοτε βιρτουόζο ακραίο επιθετικό ήταν προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, ένεκα των δηλώσεων του Δημήτρη Μισού στο PRO SHOW PODCAST.

Η μόνη χρονιά που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κινδύνευσε με υποβιβασμό ήταν τη χρονιά 1981-82, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει στο ΓΣΖ την Ομόνοια Αραδίππου, ομάδα που αγωνιζόταν ο Δημήτρης Μισός, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κέρδισε 1-0,  με σκόρερ τον Νεόφυτο Τσούκκα και όχι αυτογκόλ όπως ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Μισός. Μιλήσαμε μαζί  με τον σκόρερ του τέρματος της ομάδας μας, για να μας πει πως σημειώθηκε το γκολ και να διαλυθούν πέραν πάσης αμφιβολίας – χρονικής ή μη –  οι ισχυρισμοί του Δημήτρη Μισού.

Αρχικά μας ανάφερε:  «Η Ανόρθωση το 1979 δεν κινδύνευσε. Κινδυνεύσαμε το 1982. Στο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου σημείωσα εγώ το γκολ, δεν ήταν αυτογκόλ. Το γκολ, ήταν μετά από σύγχυση στα καρέ της Ομόνοιας Αραδίππου και με κεφαλιά  σημείωσα το τέρμα και το θυμούμαι χαρακτηριστικά. Κερδίσαμε 1-0. Είχε ακόμη μία αγωνιστική για να τελειώσει το πρωτάθλημα.»

Στη συνέχεια το καταληκτικό σχόλιο του Νεόφυτου Τσούκκα ήταν: «Έπαιξα 10 χρόνια μπάλα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ ουδέποτε συνέβη κάτι μεμπτό. Ούτε το δέχομαι. Ήταν δύσκολες χρονιές, είχαμε τις φτώσσιες μας, περάσαμε δύσκολα. Δεν χρειαζόταν τέτοια πράματα η Ανόρθωση. Η Ανόρθωση δεν χάνεται και δεν είχε ανάγκη κανένα.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ