Το ξεπέταγμα και η συνέχεια του Χρυσοστόμου

Τη φετινή χρονιά, ο Ανδρέας Χρυσοστόμου έκανε το ξεπέταγμα του στον ποδοσφαιρικό χάρτη σε επίπεδο ανδρών.

Ο νεαρός που ήρθε στην ομάδα μας τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής την περσινή χρονιά 2020-21, ωστόσο πολύτιμο χρόνο κατέγραψε φέτος. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο μικρός αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο ρόστερ.

Υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγα αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις, από το Super Cup όπου έκανε ντεπούτο και σημείωσε και το παρθενικό του γκολ, μέχρι τα προκριματικά των ομίλων και τον αγώνα με τη Γάνδη στη φάση των ομίλων. Αναμφίβολα το highlight της χρονιάς ήταν το γκολ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου που του χάρισε και την πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Ανδρέας πήρε στα πόδια του πέρα των 1000 αγωνιστικών λεπτών σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον το ζητούμενο για όλους, όντας σαφώς πιο έμπειρος σε σχέση με πέρσι τέτοιο καιρό, είναι η επόμενη χρονιά να πετύχει την καθιέρωση του στην ομάδα μας. Ευχή μας να μείνει μακριά από τραυματισμούς, ούτως ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ