«Στην πρώτη σου επίσκεψη η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έγινε η ζωή σου…»

Σε ανάρτηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω

Πολλοί από εμάς μεγάλωσαν χωρίς να γνωρίσουν την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

Όλοι, στο πρώτο μας ταξίδι για τον Ναό, νιώσαμε αυτό το ρίγος. Μια ανατριχίλα διαπερνούσε το κορμί μας χωρίς καν να ξέραμε που πηγαίνουμε αλλά αυτό νιώθαμε εξαιτίας του Παππού ή του Πατέρα που μας μύησε στον κόσμο της Ανόρθωσης.
Κάθε ταξίδι για αυτούς προς το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήτανε ταξίδι επιστροφής στην αγαπημένη τους Αμμόχωστο και αυτό το αίσθημα δεν μπορούσες να το αγνοήσεις. Άκουγες μικρός ιστορίες για το γήπεδο και την ομάδα και ανυπομονούσες να γνωρίσεις αυτό το μέρος που όλη η γειτονία επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα. Στην διαδρομή ήθελες να τα βλέπεις όλα και πανηγύριζες μέσα στο αμάξι όταν έβλεπες την μπλε αυτοκινητοπομπή να κατευθύνεται προς το γήπεδο. Πάνω στην κερκίδα όλοι ήταν άγνωστοι για σένα, μα όλοι ήταν συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι, όλοι μια οικογένεια.

Στην πρώτη σου επίσκεψη η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έγινε η ζωή σου και το Αντώνης Παπαδόπουλος το σπίτι σου. Εκεί έμαθες και για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και κατάλαβες γιατί είναι τόσο σημαντική η ομάδα. Να την αγαπάς και πάντοτε να ελπίζεις στην επιστροφή.
ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ