Με ανακοίνωση της παραιτήθηκε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος φούτσαλ της ομάδας μας. Ως εκ τούτου εάν ο σύλλογος επιθυμεί να συνεχίσει να διατηρεί τμήμα φούτσαλ, θα πρέπει να βρεθεί νέα διοικούσα επιτροπή.

Αναλυτικά πιο κάτω η σχετική ανακοίνωση

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Φουτσαλ της Ανόρθωσης μας θα ήθελε να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα.

Δεν θα μακρηγορήσουμε ούτε θα κάνουμε πλήρη απολογισμό των αγωνιστικών μας αποτελεσμάτων καθώς αυτά ήταν εμφανή και δεν συνάδουν με το πως θέλουμε εμείς την Ανόρθωσή μας. Η φετινή χρονιά έκλεισε χωρίς καμία διάκριση και ουσιαστικά τεθήκαμε εκτός στόχων αρκετά νωρίς. Οι λόγοι αρκετοί και οι πλείστοι αφορούν σε δικές μας παραλείψεις και αστοχίες.

Όπως πανηγυρίζαμε στις μεγάλες στιγμές, έτσι και τώρα αναλαμβάνουμε όλη την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας μας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και παράλληλα συγγνώμη στον κόσμο της Ανόρθωσης. Ευχαριστούμε για όλη την στήριξη, οικονομική και ηθική. Συγγνώμη που δεν καταφέραμε να χαρίσουμε περισσότερες χαρές και επιτυχίες. Οικονομικό απολογισμό όμως κάνουμε και λέμε ότι η επιτροπή θα αφήσει το τμήμα καθαρό και χωρίς υποχρεώσεις.

Ως εκ τούτου, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής θέλουμε να αναφέρουμε ότι ομόφωνα έχουμε πάρει την απόφαση να επιστρέψει το τμήμα στο Σωματείο μας και αυτό ως το αρμόδιο σώμα να αποφασίσει για το μέλλον του τμήματος. Η παρούσα διοικούσα επιτροπή τελεί υπό παραίτηση.

Επειδή όμως τόσο το τμήμα αλλά και το άθλημα γενικότερα προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις, δεθήκαμε και δέθηκε ο κόσμος, υποσχόμαστε στον οποιοδήποτε βγει και ηγηθεί μίας νέας προσπάθειες πως η απερχόμενη διοικούσα επιτροπή θα είναι στο πλευρό του για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί να του παράσχει.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.