Ισοφάρισαν τη σειρά με οτν Άτλαντα Πάφου σε 1-1 οι μικροί κάτω των 14 της ομάδας καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας, μιας και το απόγευμα της Κυριακής κέρδισαν με 57-50 τον Άτλανα.

Αναλυτικά πιο κάτω το ρεπορτάζ από την επίσημη σελίδα

Μεγάλη νίκη για τους μικρούς μας! 57-50!!

Στην ισοφάριση του σκορ νικών, για την τελική φάση των πλέι-οφ, κατάφεραν να φθάσουν οι νεαροί μας παίκτες, αυτοί που απαρτίζουν την πρώτη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, στον δεύτερο αγώνα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κατά το οποίο οι μικροί μας, έπιασαν καταπληκτική απόδοση, κέρδισαν την πολύ δυνατή ομάδα του Άτλαντα Πάφου με σκορ 57-50 και έτσι, το σκορ των νικών, έγινε 1-1, κάτι που σημαίνει ότι ο τίτλος του πρωταθλητή, θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα του Άτλαντα.

Αξίζει να τονισθεί για τα παιδιά μας, ότι κέρδισαν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και ενδεικτικό αυτού, ήταν η αήττητη του πορεία κατά την προηγούμενη φάση του πρωταθλήματος.
Αν και βέβαια, το πρώτιστο μας μέλημα σαν Ανόρθωση, είναι η σωστή αγωνιστική ανάπτυξη των παιδιών μας, η σημερινή νίκη είναι μια μεγάλη επιτυχία και η οικογένεια της ομάδας μας, απευθύνει τα συγχαρητήρια της στους παίκτες μας, όπως και στα παιδιά της ομάδας του Άτλαντα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.