Την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, έκανε ο Βασίλης Χρυσαλάς στην επίσημη σελίδα της ομάδας καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω

Βασίλης Χρυσαλάς: «Ήταν μια χρονιά εμπειρίας»

Πέρασε λίγος καιρός από την ημέρα που έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας, στο οποίο μετείχε και η ομάδα μας, για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια.
Κάτι που από μόνο του, απέδωσε μια νέα απόχρωση σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά που ήταν και για την ομάδα μας, μια ξεχωριστή στιγμή, δηλαδή να αγωνισθεί στην 1η κατηγορία, μετά από τόσα χρόνια και εκεί που ιστορικά ανήκει.

Ο άνθρωπος που είχε το γενικό πρόσταγμα στον πάγκο, ήταν ο Βασίλης Χρυσαλάς. Στην Ανόρθωση, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να εκτιμούν, στο πρόσωπο του Βασίλη Χρυσαλά, είδαν έναν νεαρό προπονητή να εργάζεται πυρετωδώς, να παράγει έργο και αποτελέσματα. Τόσο με τη δουλειά του στις ακαδημίες, όσο και με το γεγονός ότι υπό τις οδηγίες του, η ομάδα μας ανέβηκε σε δυο χρόνια, ισάριθμες κατηγορίες, μέχρι να φθάσει σε αυτήν των μεγάλων.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, μίλησε με τον προπονητή της, ζητώντας του να προβεί σε μιαν ανασκόπηση της πορείας που πραγματοποίησε η Ανόρθωση και μας δήλωσε τα παρακάτω:

«Κατ` αρχήν, ήταν ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, λόγω της αύξησης των ομάδων σε δώδεκα. Όμως, η παρουσία της δικής μας ομάδας, προσέδωσε ποιότητα και σοβαρότητα σε αυτό το πρωτάθλημα και εξηγούμαι.

Ποιότητα, επειδή η Ανόρθωση, πάλεψε σε όλα της τα παιχνίδια, με εξαίρεση, ένα ή δυο, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σοβαρότητα, λόγω του τρόπου που λειτουργεί η Ανόρθωση, κάτι που παραδέχονται και οι αντίπαλοι της.

Η Ανόρθωση, παρουσίασε μιαν μαχητική ομάδα και όλοι της οι αντίπαλοι, έπρεπε να παίξουν καλά εναντίον της, ενώ αν δεν είχαμε και κάποιες ατυχίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμα καλύτερα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στη διοργάνωση του κυπέλλου, παρότι στη διοργάνωση του πρωταθλήματος, μπήκαμε στη φάση των πλέι-οφ και ενώ σαν ομάδα, αποκτήσαμε εμπειρίες.

Μάθαμε από κάποια λάθη που έγιναν, κρατάμε τα σωστά και πλέον βάζουμε τις βάσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.