«Καλούμε τον κ. Λούη Δημητρίου να αποσύρει…»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Λούη Δημητρίου που εξέφρασε πρόθεση υποβολής υποψηφιότητας όπως αποσύρει, εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω 

Ανακοίνωση 12.06.2022

Στην τελευταία ανακοίνωση μας, ημερομηνίας 24/05/2022, είχαμε δηλώσει σε υστερόγραφο σημείωμα ότι για τα θέματα του Σωματείου θα τοποθετηθούμε στην Γ.Σ. της 16ης Ιουνίου κάτι που και θα πράξουμε μέσω των εκπροσώπων μας που έχουν την ιδιότητα ως μέλη του.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε νωρίτερα λόγω μιας σημερινής δήλωσης-πρόθεσης για καταρτισμό συνδυασμού με στόχο την προεδρία του Σωματείου με την οποία θεωρούμε ότι προσβάλλεται τόσο το αξίωμα και οι διαδικασίες αλλά και όσοι υπηρέτησαν πιστά αυτό τον Σύλλογο. Δεν νοείται ούτε λογικό αλλά ούτε και φρόνιμο άτομο το οποίο (για τους δικούς του λόγους) υπήρξε διοικητικό στέλεχος σε αντίπαλες ομάδες σε δυο διαφορετικά αθλήματα (βλ. στα σχόλια) να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την προεδρία του Ιστορικότερου Σωματείου. Αν για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει διαγραφή από τα μητρώα μετά από την παραβίαση της ιδιότητας μέλους του Σωματείου, είναι προκλητικό από μόνο του το γεγονός της πρόθεσης υποψηφιότητας. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πράττει ότι θεωρεί αυτός σωστό αλλά και να ζήσει με τις επιλογές του αυτές.

Για τον λόγο αυτό καλούμε δημοσίως τον κ. Λούη Δημητρίου να μην υποβάλει καν υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές του Σωματείου μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο υποβάλει τότε καλούμε το υφιστάμενο Δ.Σ. που θα εξετάσει τις υποψηφιότητες όπως την απορρίψει και να θέσει ζήτημα διαγραφής μέλους αφού βάση του καταστατικού μέλος του Σωματείου απαγορεύεται να υπάρξει μέλος ή σε αξίωμα άλλου αθλητικού Σωματείου πέραν από τον Γ.Σ.Ε.

Εννοείται πως κάθε μέλος που πληροί τα κριτήρια μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και τα μέλη του Συλλόγου να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα εκλέξουν στο ανώτερο αξίωμα του Ιστορικότερου Σωματείου του τόπου.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ