«Η Ανόρθωση είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κερδίζει τίτλους…»

Για την αγάπη που τρέφει στην ομάδα μας αλλά και την εκτίμηση που του έχει ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του, ο Μαρκ Φοδέριρχαμ.

Αναλυτικά τι ανάφερε πιο κάτω

Αν και έπαιξες λίγο στην Ανόρθωση, ο κόσμος σε αγαπάει πολύ, τι σημαίνει για σένα η Ανόρθωση και οι άνθρωποι της; Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

“Η Ανόρθωση είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου καθώς είχα ιδιαίτερη σχέση με τους φιλάθλους και με τον σύλλογο. Με στήριξαν πολύ όταν έπαιξα για αυτούς, έπαιζα με την καρδιά μου και με πάθος. Έτσι ακριβώς είμαι ως προπονητής θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχω επιτυχία. Η Ανόρθωση είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κερδίζει τίτλους και αυτό είναι ένα έργο που θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω. Αλλά και πάλι αν συνεχίσω να εξελίσσομαι όπως είμαι, δεν μπορώ να πω ότι είναι πιθανό να φύγω από τη Γερμανία για να επιστρέψω στην Ανόρθωση. Ο τελευταίος μου σύλλογος είχε 76000 οπαδούς στο γήπεδο. Ήταν ένας φανταστικός σύλλογος με μεγάλη ιστορία στο γερμανικό ποδόσφαιρο και πολλούς σημαντικούς ανθρώπους όπως ο Felix Magath, ο προπονητής της ομάδας και ο Fredi Bobic ο αθλητικός διευθυντής. Αυτοί είναι δύο άνθρωποι που σέβομαι πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ να δουλεύω μαζί τους”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ