Δηλώσεις Χριστοφόρου: «Αποφασίστηκε όπως…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου, τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Έχουν γραφτεί πολλά και καλό θα ήταν να δώσουμε κατευθυντήριες γραμμές για να μην υπάρχει λανθασμένη πληροφόρηση για ν’ αντιληφθεί και ο κόσμος τι γίνεται. Υπήρχε μία σειρά συζητήσεων με στόχο βελτίωσης και αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή και τμήματος σκάουτινγκ, αλλά και σύγχρονους τρόπους δουλειάς. Αποφασίστηκε όπως αλλάξουν κάποιες διαδικασίες. Θέλουμε να ενισχύσουμε το κομμάτι του Τιμούρ, επιστημονικά και τεχνικά. Σε αυτό το πλάνο και αναβάθμισης σαφώς και αποτελεί και ο ίδιος και αυτό δεν άλλαξε σε καμία των περιπτώσεων. Στα πλαίσια αυτών των αλλαγών θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα, δεν υπήρχε κατάληξη σε αυτές τις συζητήσεις, δεν θα αργήσει να υπάρξει κατάληξη. Αυτή η προσπάθεια για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι απόφαση».

«Ξεκαθαρίζουμε ακριβώς τι ισχύει και όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται, δεν υπάρχει κατάληξη. Θα προχωρήσουμε μπροστά, θα αναβαθμιστούμε και αυτό διδάσκουν οι ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η απάντηση και οι εξελίξεις θα προκύψουν άμεσα, βρισκόμαστε στον Ιούνιο».

«Συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι των υποδομών, για την ώρα όμως δεν μπορεί ν’ ανακοινωθεί κάτι, πρέπει να υπάρχει κατάληξη πρώτα και μετά θα ενημερώσουμε».

«Πρόθεση μας η πλήρης αναβάθμιση, η απόφαση αυτή δεν αλλάζει και άρχισε ήδη να υλοποιείται».

Για το μεταγραφικό: «Ενημερωθήκατε ήδη για αρκετούς, για οτιδήποτε υπάρχει κατάληξη, θα υπάρχει και ανακοίνωση (Αρτυματάς)».

«Δεν έχει νόημα να μπούμε σε διαδικασία να σχολιάζουμε, σημασία παίζει η κατάληξη των συζητήσεων και να λάβουμε τις αποφάσεις για μία καλύτερη πορεία. Πρέπει οι εξελίξεις να προκύψουν το συντομότερο, ανα πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί αυτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ