Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Avto Ebralidze. Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Βιογραφικό

Ο Ebralidze γεννήθηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας στις 3/10/1991 και από τα 17 του χρόνια αποχώρησε για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Λάγος στην Πορτογαλία. Στη χώρα της Ιβηρικής πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του φτάνοντας μέχρι και την πρώτη κατηγορία στην οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές και ένα γκολ με τις φανέλες των Νασιονάλ, Τσάβες και Ζιλ Βισέντε. Στην καριέρα του είχε και πέρασμα από τη Ρουμανία και τη Βολουντάρι (14συμ., 1 γκολ) τη σεζόν 2019-20 προτού επιστρέψει Πορτογαλία και την Λεισόες το Γενάρη του 2020. Προηγούμενη του ομάδα ήταν η Δόξα Κατωκοπιάς στο νησί μας με την οποία μέτρησε 25 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.