«Αυτό που κρατάμε μέσα από την συνολική του παρουσία είναι ότι ο Τιμούρ…»

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χριστάκης Κασσιανός.

Αναφερόμενος στην παρουσία Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης είπε τα εξής:

-«Είναι φυσιολογικό για ένα προπονητή να θέλει να ολοκληρώσει το έργο του και αυτό ισχύει για τον Τιμούρ ο οποίος σίγουρα είναι στενοχωρημένος με την αποχώρηση του. Θεωρώ ότι είναι συνειδητοποιημένος ότι σε αυτό τον χώρο υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα όπου επιβάλλεται να βρίσκεται στο προσκήνιο και να συνεχίζει να διεκδικεί τίτλους. Οι αποτυχίες έχουν όλοι οι προπονητές και είναι φυσιολογικό να περικλείονται όλα τα αποτελέσματα σε μια θητεία. Η συνολική παρουσία του Τιμούρ δείχνει μια καλή παρουσία τη πρώτη σεζόν με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος που διακόπηκε λόγω της πανδημίας, η δεύτερη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου και η τρίτη με την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς. Αυτό που κρατάμε μέσα από την συνολική του παρουσία είναι ότι ο Τιμούρ απορρόφησε πολλούς κραδασμούς. Η Ανόρθωση πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να δοθεί πίστωση χρόνου στο νέο προπονητή και στην ομάδα γενικότερα διότι οι απαιτήσεις θα είναι πάντα υψηλές», είπε αρχικά.

-«Ο Τιμούρ ως άνθρωπος και όχι ως προπονητής είναι ένα παΐδι που εκτιμά αυτούς που τον έχουν βοηθήσει, αυτοί που είναι δίπλα του, στις δύσκολες στιγμές τους και το γνωρίζω καλά αυτό το πράγμα».

-«Αναμένουμε ότι δεν θα ρίξει το μπάτζετ και το έχει τονίσει ο Πουλλαΐδης, δεν θα πετσοκόψει τον προϋπολογισμό διότι οι στόχοι παραμένουν πρωταγωνιστικοί αλλά καλώς η κακώς το οικονομικό και δη τα χρήματα της Ευρώπης παίζουν σημαντικό ρόλο. Ακόμη και για ένα ποδοσφαιριστή το δέλεαρ της Ευρώπης αποτελεί κίνητρο για να συμφωνήσει για συνεργασία. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ο χρόνος για να προγραμματιστεί σωστά η ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ