Σύσκεψη Αστυνομίας για τα επεισόδια

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Αρχηγείο για αστυνόμευση δύο αγώνων υψηλού κινδύνου σε Λευκωσία και Λεμεσό – Τα είπαν και για τα έκτροπα στο Παπαδόπουλος που είχαν απολογισμό και σοβαρό τραυματισμό 20χρονου – Στους δρόμους ξανά ο Αίαντας για καταστολή επεισοδίων

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Αρχηγείο Αστυνομίας έφεραν τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν έξω από το Αντώνης Παπαδόπουλος με οπαδούς να ανταλλάζουν πέτρες και μολότοφ, ενώ αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν και ο σοβαρός τραυματισμός 20χρονου, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στο 45% του σώματός του και Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times στη σημερινή πολύωρη σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας υπό τον Στέλιο Παπαθεοδώρου, αξιολογήθηκαν τα σχέδια επιχειρήσεων που θα εκπονηθούν για δύο προσεχείς αγώνες που κρίνονται ως υψηλής επικινδυνότητας, ενώ έγινε και σχετική ανάλυση τυχόν λαθών που έγιναν από πλευράς αστυνομίας κατά την αστυνόμευση στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Τόσο στον αποψινό αγώνα Κυπέλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, όσο και για το σημαντικό παιχνίδι Πρωταθλήματος της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο στάδιο, δόθηκαν σαφείς οδηγίες για αυστηρή επιτήρηση και ενίσχυση των μελών της δύναμης που θα βρεθούν επί τόπου.

Πάντως, δεν αποκλείεται όπως μας λέχθηκε από αρμόδια πηγή να επιστρατευθεί ξανά και ο Αίαντας για καταστολή πιθανόν επεισοδίων.

Νέα σύσκεψη αναμένεται να γίνει και τα επόμενα 24ωρα -πιθανόν ξανά αύριο- για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ Απόλλων και ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, καθώς θεωρείται αγώνας υψηλού κινδύνου. Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια του Αντώνης Παπαδόπουλος παραδόθηκαν στις αρχές δύο πρόσωπα ενώ συνεχίζουν να αναζητούνται και άλλοι.

Έκθεση γεγονότων για τα έκτροπα έξω από το Παπαδόπουλος, ζήτησε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πηγή: cyprustimes.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ