«Όταν είσαι μεγάλη πρέπει να μάθεις να ανασυντάσεσαι…»

Στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» μίλησε ο Χρίστος Κασσιανός.

Αναλυτικά πιο κάτω οι τοποθετησεις του Κασσιαονύ.

Για την αποτυχία της Ανόρθωσης να βγει στην Ευρώπη: «Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και δη η Ανόρθωση πρέπει να μάθεις να ανασυντάσεσαι, να σηκώνεσαι και αυτό θα κάνει η ομάδα. Ο κόσμος με το δίκαιό του νιώθει αυτά που νιώθει, όμως πάντα υπάρχει αύριο στο ποδόσφαιρο και έδειξε η Ανόρθωση ότι μπορεί να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις σαν αυτή».

Για την επόμενη ημέρα: «Το μόνο θετικό που υπάρχει μέσα σε όλα αυτά, είναι πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να δουν αυτοί που πρέπει να δουν τα δεδομένα που υπάρχουν και τα προβλήματα που πρέπει να ληθούν. Εκεί που έπρεπε η ομάδα να στελεχωθεί και να παρουσιαστεί πιο δυνατή, δεν υφίσταται πλέον γιατί υπάρχει αρκετός χρόνος. Χρειάζεται καθαρό μυαλό για να μπορέσει να φτιαχτεί μια καλή ομάδα που να διεκδικήσει αυτά που διεκδικεί κάθε χρόνο. Στα δύσκολα ο καλός καραβοκύρης φαίνεται και ο κ. Πουλλαΐδης θα πρέπει να βρει τις λύσεις. Θέλει νηφαλιότητα και σοφία για να γίνουν όλα αυτά που πρέπει χωρίς πανικό και ενδείξεις ότι όποτε υπάρχει πρόβλημα ότι πρέπει να γίνουν τομές. Τομές πρέπει να γίνονται όταν πρέπει και όχι υπό πανικό. Θεωρώ ότι κ. Πουλλαΐδης και οι συνεργάτες του θα είναι το καλό της ομάδας».

Για τον Κετσπάγια: «Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που με τις πράξεις αλλά και τα λόγια του είναι στο επίκεντρο πολλές φορές. Στο τέλος της ημέρας όμως, ποιος προπονητής δεν δέχθηκε κριτική; Λάθη έγιναν στην ομάδα, όμως αυτά τα λάθη πρέπει να διορθώνονται για να μην επαναλαμβάνονται και να βγαίνει η ομάδα δυνατότερη. Αυτό περιμένω να γίνει στην Ανόρθωση. Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να σεβαστεί την ιστορία της Ανόρθωσης. Δεν είναι ομάδα που θα τύχει ούτε λύπησης ούτε οίκτου, αλλά πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Ο καθένας στην Ανόρθωση πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Τα αποδυτήρια είναι του προπονητή, η ομάδα της διοίκησης και η κερκίδα του κόσμου. Χρειάζεται ηρεμία, το ξαναλέω. Ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ