«Ο Μπακάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κύπριο agent Αιμίλιο Ιωάννου / Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς…»

Αναφορά από το sdna για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι τους προηγούμενους μήνες γράφτηκε για ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Ελλαδίτη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Το SDNA γράφει για την ανοιχτή γραμμή που διατηρεί ο 31χρονος αμυντικός της ΑΕΚ με το «νησί της Αφροδίτης».

Μπορεί ο Μιχάλης Μπακάκης να έχει συμβόλαιο που…τρέχει με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του ΄23, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να φτάσουν μέχρι εκεί και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα των «κιτρινόμαυρων», έχοντας αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια κόντρα στην Βελέζ τον περασμένο Ιούλιο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Ένωση το καλοκαίρι όλα δείχνουν πως θα περάσει την πόρτα της εξόδου και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ποια θα είναι αυτή;

Μια φορά στην Κύπρο φαίνεται πως…περνάει η μπογιά του.

Τον περασμένο Γενάρη υπήρξαν ομάδες απ΄το «νησί της Αφροδίτης» που…σκάλισαν σοβαρά την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας.

Εσχάτως, ο Μπακάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον γνωστό Κύπριο agent, Αιμίλιο Ιωάννου κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, το προσεχές καλοκαίρι θα παίξει εκ νέου και δυνατά το σενάριο της μετακόμισής του στο κυπριακό πρωτάθλημα για μία από τις παλιές ενδιαφερόμενες ομάδες ή ενδεχομένως και για κάποιο νέο «μνηστήρα».

Έρχεται…καυτό (κυπριακό) καλοκαίρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ