«Θέλω να μείνω / Νιώθω σαν το σπίτι μου»

Στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» ήταν καλεσμένος ο Ασάφ Τζουρ.

Ο Ισραηλινός αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μας ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω μέρος των δηλώσεων του

Για τη νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι για μας. Νικήσαμε με 4-1 και για μένα ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Η Ανόρθωση έχει πάντα ψηλές προσδοκίες. Είμαστε στην κούρσα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο κάτι που όλοι θέλουν. Είχαμε κάποια προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια, όταν δεχόμασταν τα γκολ στην αρχή των αγώνων. Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, «σκοτώσαμε» από νωρίς την υπόθεση νίκη. Πάντα όταν παίζεις με το ΑΠΟΕΛ, θέλεις να παίξεις καλύτερα και όλα αυτά τα συναισθήματα, βγήκαν στο χορτάρι».

Για τον επαναληπτικό κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύουμε στην πρόκριση. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την ίδια μέρα μέσα σε τέσσερις μέρες. Το ΑΠΟΕΛ έχει προβάδισμα με το 2-1, όμως θα κάνουμε τα πάντα για την ανατροπή. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Για τις 100 συμμετοχές του Αρτυματά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και του άξιζε. Γιατί όχι να φτάσω και εγώ σε αυτό τον αριθμό».

Για την αφιέρωση στον Αντωνιάδη και το οικογενειακό κλίμα: «Ο Μάριος είναι πολύ σημαντικός για μας. Είναι έμπειρος και μας βοηθά πολύ. Όλοι τρομοκρατηθήκαμε με αυτό που έγινε στην Πάφο, όμως το σημαντικό είναι να είναι καλά. Ήταν μια ωραία κίνηση από όλους».

Για τη μάχη του τίτλου: «Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα. Όσο υπάρχουν πιθανότητες για το πρωτάθλημα, θα τις κυνηγάμε».

Για την προσέγγιση που θα έχει η ομάδα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Θα πρέπει να ανατρέψουμε το 2-1. Αν θα παίξουμε όπως το Σάββατο, τότε σίγουρα θα προκριθούμε. Είμαστε οι κάτοχοι του τροπαίου και θα κάνουμε τα πάντα για να το διατηρήσουμε».

Για την παρουσία του στην Ανόρθωση: «Από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα, έκανα βήματα μπροστά και έγινα καλύτερος. Θέλω να βελτιώνομαι και να κάνω βήμα-βήμα για να γίνομαι ακόμα καλύτερος».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση, όταν με εμπιστεύεται. Όταν γίνεται αυτό, θέλεις να κάνεις για να ανταποδώσεις».

Για το μέλλον του: «Φυσικά, θέλω να συνεχίσω. Η επιθυμία μου είναι να μείνω στην ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Σου έγινε πρόταση; «Εγώ, απλά το άφησα στον εκπρόσωπο μου. Το ξέρει αυτός και η ομάδα ότι θέλω να συνεχίσω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ