Παρασκήνιο από Ελλάδα: «Είπε την αλήθεια ο Λάζαρος / Το ξέρουν και οι πέτρες»

Η παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr, Agent Greek, καταπιάνεται σήμερα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλος και υπερθεματίζει ότι ο Γκουστάβο Πογέτ πρέπει να τον καλέσει την Εθνική Ελλάδας:

«Έντονη προσωπικότητα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πολλές φορές αυτό που σκέφτεται το λέει φωναχτά και δημόσια.

Η πρόσφατη εξωτερίκευση της απορίας του, ουσιαστικά, γιατί δεν ήταν στις κλήσεις του Πογέτ για την Εθνική Ελλάδας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Αυτό που μένει όμως στο τέλος της ημέρας είναι πως ο 36χρονος μεσοεπιθετικός είπε την αλήθεια.

Ο Χριστοδουλόπουλος πρόσθεσε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ακόμα μια σούπερ εμφάνιση στο ενεργητικό του φέτος με την Ανόρθωση.

Η ομάδα του Κετσπάγια δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα Λεμεσού που είναι πολύ μπροστά αλλά μια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα highlight.

Ο Λάζαρος έκανε δύο γκολ κλάσης στο 4-1 της Ανόρθωσης και πλέον η σεζόν έχει γράψει μέχρι τώρα 14 γκολ σε 36 παιχνίδια και κοντά στα 1.900 λεπτά συμμετοχής.

Είναι σε καλή κατάσταση ο Χριστοδουλόπουλος και μπορεί σίγουρα να μην άρεσε στον Πογέτ το τι ειπώθηκε αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι με τον 36χρονο άσο.

Άλλωστε το πρωτάθλημα Κύπρου εδώ και χρόνια δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το Ελληνικό ενώ το πόσο καλός παίκτης είναι ο Λάζαρος το ξέρουν και οι πέτρες.

Είναι εξάλλου ο μοναδικός που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και έχει πάρει πρωτάθλημα με τις τρεις πρώτες ομάδες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ