«Η Ανόρθωση τι έφταιξε και στερήθηκε τον καλύτερό της παίκτη;»

Για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και την άδικη τιμωρία που είχε δεχθεί ο Αμρ Ουάρντα μίλησε ο Μιχαλάκης Στεργίδης στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον Super Sport FM.

Αναλυτικά πιο κάτω

Για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με βαριές κατηγορίας: «Δυστυχώς οι άνθρωποι, όχι όλοι, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο βγάλουν τα προσωπικά ή επαγγελματικά τους συμφέρονται. Έπρεπε να γίνεται επιλογή για να βάλουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Κάποιοι δεν ανταποκρίνονται, ούτε έχουν τις ικανότητες να οδηγούν το κυπριακό ποδόσφαιρο, διότι δυστυχώς επιβιώνουν κάνοντας “φίλους”.

Από που κι ως που τιμώρησαν τον Ουάρντα γιατί πανηγύρισε με τους φιλάθλους μας. Η Ανόρθωση τι έφταιξε και στερήθηκε τον καλύτερό της παίκτη για το επόμενο ματς, ποιο εξυπηρετεί αυτή η απόφαση. Εγώ δεν γνωρίζω τον Αθλητικό Δικαστή, όμως η απόφασή του δεν ήταν ορθή, όμως αν από τη στιγμή που τον τιμώρησε έπρεπε να είναι με πρόστιμο, η ομάδα τι έφταιγε;»

Για τον Ουάρντα: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όταν πανηγυρίζει, πανηγυρίζει. Πρέπει και οι διαιτητές και αυτοί που κρίνουν να παίρνουν σωστές αποφάσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ