Ετοιμάζονται προτάσεις για εκσυγχρονισμό και αναθεώρηση

Για το θέμα των παραπομπών αλλά και των τιμωρίων από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα και τον Αθλητικό Δικαστή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Παπαλλής στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα».

Το μέλος του Δ.Σ αναφέρθηκε πως το Δ.Σ ετοιμάζει προτάσεις για εκσυγχρονισμό και αναθεώρηση του θεσμού του Αθλητικού Δικαστή αλλά και του Πειθαρχικού Εισαγγελέα.

Αναλυτικά πιο κάτω η αναφορά Παπαλλή

«Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο έχει απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο τη φετινή χρονιά σε αρκετές περιπτώσεις. Έχουμε παρατηρήσει μία ανομοιομορφία, κάποιες διάτρητες αποφάσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, που δεν αφορούν μόνο τη δική μας ομάδα αλλά και άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Το θέμα δεν αφορά μόνο την Ανόρθωση αλλά σε  ένα γενικότερο πλαίσιο σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο παραπέμπονται ομάδες και ποδοσφαιριστές από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα και εφαρμόζονται οι ποινές από τον Αθλητικό Δικαστή. Εμείς ως Δ.Σ θεωρούμε ότι έφτασε η στιγμή για αναθεώρηση και εκσυγχρονισμό τόσο του Πειθαρχικού Εισαγγελέα όσο και του Αθλητικού Δικαστή. Πλέον ο τρόπος που λειτουργούν οι ομάδες και το νομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο βασίζονται, θεωρούμε ότι έφτασε ο καιρός για σημαντικές αλλαγές, ούτως ώστε οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές να δικάζονται με ένα πιο δίκαιο και διαφανές τρόπο, ας το πούμε έτσι, η ομάδα μας σίγουρα έχει κάποιες προτάσεις, ήδη το Δ.Σ ετοιμάζει κάποιες προτάσεις τις οποίες θα παραδώσουμε στην ομοσπονδία και ελπίζουμε ότι θα εισακουστούν. Οι λύσεις που κάνουμε αναφορά δεν είναι μόνο θέμα της Ανόρθωσης αλλά θέμα του κυπριακού ποδοσφαίρου και πιστεύουμε ότι με αυτές θα υπάρχει περισσότερη διαφάνεια.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ