«Έχουν υποπέσει σε λάθη που δεν κάνουν ούτε παιδιά των ακαδημιών…»

Στον Super Sport FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Άνόρθωσης Κώστας Φώτη.
Για την κλήρωση του Κυπέλλου και το ζευγάρι Ανόρθωση-Ομόνοια: «Ευελπιστούσα ότι θα ήταν καλύτερη η κλήρωση αν και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από αυτό του πρωταθλήματος. Πιστεύω οτι η ομάδα μου εχει τα φόντα και τις πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο στον μεγάλο τελικό. Σίγουρα με τον πρώτο αγώνα στο «ΠΑΠ» θα πρέπει η Ανόρθωση να σκοράρει και μέσα από σωστή διαχείριση να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει ενόψει επαναληπτικού. Η ομάδα που θα εχει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση τότε θα περάσει στον τελικό.

Για τη πορεία της Ανόρθωσης: «Η Ανόρθωση παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα με διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε αγώνα και σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι ευθύνεται. Είχαμε το πρόβλημα στον αμυντικό τομέα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό με τον Αραγιούρι να κάνει κυρίως στα πρωτα ματς παιδαριώδη λάθη, να επανέρχεται ο Ρισβανης στο πλάνο αλλά με τι εμπειρίες που κουβαλά δεν δικαιολογείται στα δυο τελευταία παιχνίδια να έχει υποπέσει σε τέτοια εύκολα λάθη. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Πρόκειται για ενέργειες αψυχολόγητες που στοιχίζουν.

Αν πρόκειται για άγχος: «Με τις εμπειρίες που έχουν οι παίκτες μας δεν μπορώ να δικαιολογήσω και να μιλήσω για άγχος .Αν αυτοί οι παίκτες νιώθουν αγχωμένοι είναι κάτι που γνωρίζουν οι ίδιοι. Θέλει συγκέντρωση γιατί έχουν υποπέσει σε λάθη που δεν κάνουν ούτε παιδιά των ακαδημιών. Είμαι έντονος γιατί μπαίνει μεγαλύτερη πίεση πλέον για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν δεν μαζέψουν το μυαλό του οι ποδοσφαιριστές τότε θα έχουμε πρόβλημα. Ο προπονητής θα πρέπει να διορθώσει την μεσοαμυντική λειτουργία εκεί οπού εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο Τιμούρ θα βρει τον τρόπο να προετοιμάσει του ποδοσφαιριστές για τη συνεχεία ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη.

Για το στόχο της δεύτερης θέσης: «Εάν το κοιτάξουμε μαθηματικά η Ανόρθωση μπορεί να διεκδικήσει θέση στο Τσάμπιονς Λίνγκ και ας μην ξεχνάμε ότι τα τρία ματς θα γίνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Να κυνηγήσουμε τις μαθηματικές πιθανότητες.»
Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Όλοι έλεγαν ότι ο Απόλλωνας ήταν ο σίγουρος πρωταθλητής αλλά πλέον τα πράγματα άλλαξαν και το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε να διεκδικεί τον τίτλο όπως επίσης και η ΑΕΚ με τη νίκη επί της Ανόρθωσης. Υπάρχουν πιθανότητες για όλους. Οι αποστάσεις είναι μικρές»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ