Δημοσίευμα-βόμβα: Παίκτες πάτησαν το Red Button για στημένο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο

Δημοσίευμα από το PROTATHLIMA αναφέρει ότι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας ενεργοποίησαν το Red Button για πιθανό χειραγωγημένο αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες στις αστυνομικές αρχές και στο χώρο του ποδοσφαίρου, για πιθανό προσυνεννοημένο αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει το σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που εξασφάλισε το Protathlima και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας ενεργοποίησαν το Red Button για πιθανό χειραγωγημένο αγώνα που είναι προγραμματισμένος να γίνει τις επόμενες μέρες.

Η εξέλιξη αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές, καθώς όπως προβλέπει η όλη διαδικασία έχει ενημερωθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, καθώς και οι αστυνομικές αρχές. Το όλο θέμα είναι πολύ σοβαρό και έρχεται να προστεθεί στις πολλές σκιές που υπάρχουν γύρω από το ποδόσφαιρο μας. Ιδιαίτερα στις μικρότερες κατηγορίες το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ μεγάλο και ο προβληματισμός γίνεται όλο και πιο έντονος.

Αναμένονται εξελίξεις μετά την ενεργοποίηση του Red Button, καθώς θα προκύψει πε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ