Δηλώσεις Τιμούρ: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πάμε για την πρόκριση»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια μετά το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γεωργιανός τεχνικός:

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί το πρόσωπο που έδειξαν σήμερα, ειδικά κάθε φορά που είχαμε τη διακοπή ή είχαμε κάποια θέματα, αλλά επειδή σε αυτή τη διακοπή εκτός τους παίκτες που ήταν Εθνική, μπορέσαμε να δουλέψαμε και πιστεύω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλά από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Τώρα αυτό που μας περιμένει είναι να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιγνίδι του Κυπέλλου και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα από την αρχή μέχρι το τέλος, αν έχουμε αυτή την απόδοση, πιστεύω θα πάρουμε την πρόκριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στάθηκε δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο και αυτοί που το είδαν από την τηλεόραση είδαν ένα πολύ καλό παιγνίδι».

«Δεν θα μας επηρεάσει αυτή η νίκη, ίσα ίσα θα μας βοηθήσει να ήμαστε πολύ πιο ανεβασμένοι. Όταν κάνεις αυτή την εμφάνιση σημαίνει ότι οι παίκτες μας ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένοι. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιγνίδι αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε το παιγνίδι».

«Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά πράγματα από κάποιους δημοσιογράφους, βγάζουν προς τα έξω αρκετά θέματα αλλά εγώ δεν ασχολούμαι, δημιουργεί πρόβλημα όμως στην ομάδα και πιστεύω ότι είναι σκόπιμο. Πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ